Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τη Βερόνα, στο 90+6΄ γλίτωσε το “κάζο” η Φιορεντίνα

by admin
1 views

H Μόντσα πήγε να κάνει την “έκπληξη”, αλλά οι “βιόλα” ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις και πήραν τελικά το βαθμό της ισοπαλίας (2-2), ενώ η Βερόνα υπέταξε εύκολα με 0-2 τη Τζένοα στη Γένοβα, ανεβαίνοντας προσωρινά στη τέταρτη θέση της κατάταξης με έξι βαθμούς.

Φιορεντίνα – Μόντσα 2-2

Σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση η Μόντσα προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους “βιόλα” και να πάρει την εκτός έδρας νίκη, αλλά ο Γκόσενς στις καθυστερήσεις είχε διαφορετική άποψη και ισοφάρισε σε 2-2 για την Φιορεντίνα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19΄ με τον Μίλαν Τζούριτς να νικά τον Τερατσιάνο στο μεταξύ τους τετ-α-τετ για το 0-1. Στο 32΄η Μόντσα σημείωσε και δεύτερο τέρμα με τον Ντάνιελ Μαλντίνι να σκοράρει για το 0-2 “παγώνοντας” το “Αρτέμιο Φράνκι”. Εννιά λεπτά αργότερα ο Μαλντίνι έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του και δύο τα προσωπικά του γκολ, αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων. Η Φιορεντίνα κατάφερε να μειώσει το σκορ πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Κίαν για το 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους “μπιανκορόσι” να διατηρούν εύκολα το υπέρ τους προβάδισμα, μέχρι το 90+6΄ με τον Γκόσενς να “νικάει” τους πάντες στον αέρα για το τελικό 2-2 και την ισοφάριση.

Τζένοα – Βερόνα 0-2

Η ομάδα της βόρειας Ιταλίας πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 0-2 στη έδρα της Τζένοα και ανέβηκε προσωρινά στη τέταρτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Λάζοβιτς σέντραρε στο 55΄ και ο Τζάκσον Τσατσουά σκόραρε από κοντά για το 0-1 της Βερόνα, ενώ μετά από σχεδόν δέκα λεπτά ο Γκάσπερ Τένγκστεντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-2, βάζοντας ακόμη περισσότερη πίεση στους γηπεδούχους. Στα εναπομείναντα λεπτά η Βερόνα διαχειρίστηκε πολύ σωστά τη ροή του αγώνα και δεν άφησε περιθώρια στη Τζένοα για να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης Αγωνιστικής της Serie A:

Παρασκευή 30/8

Βενέτσια – Τορίνο 0-1
Ιντερ – Αταλάντα 4-0

Σάββατο 31/8

Μπολόνια – Έμπολι 1-1
Λέτσε – Κάλιαρι 1-0
Λάτσιο – Μίλαν 2-2
Νάπολι – Πάρμα 2-1

Κυριακή 1/9

Φιορεντίνα – Μόντσα 2-2
Τζένοα – Βερόνα 0-2
21:45 Γιουβέντους – Ρόμα
21:45 Ουντινέζε – Κόμο.//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ