Η Τότεναμ τις ευκαιρίες, η Νιούκαστλ την ουσία

by admin
1 views

Aμφότερες οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη και μία ισοπαλία στο ξεκίνημα του αγγλικού πρωταθλήματος και η Νιούκαστλ κατάφερε για μία ακόμη φορά να υπερασπιστεί την έδρα της και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, αφήνοντας χαμηλά τα “σπιρούνια”, που δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια αυτή τη σεζόν.

Ο Ρομέρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τους φιλοξενούμενους στο 12ο λεπτό, ωστόσο υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε. Τελικά, το σκορ άνοιξε η Νιούκαστλ. Ο Μπαρνς με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Βικάριο, κάνοντας το 1-0 στο 37′. Η Τότεναμ βρήκε την ισοφάριση στο 56′ με αυτογκόλ του Μπερν, ο οποίος έκανε το 1-1, στέλνοντας κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Τα “σπιρούνια” έδειχναν να παίζουν καλύτερα σ’ αυτό το σημείο της αναμέτρησης και στο 74′ έχασαν μία σημαντική ευκαιρία, με τον Πόουπ να πραγματοποιεί μία τεράστια επέμβαση σε προσπάθεια του Μάντισον. Αυτή η φάση ήταν κομβική και τέσσερα λεπτά μετά, η Νιούκαστλ πέτυχε το γκολ που της έδωσε τη νίκη. Οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Μέρφι έδωσε έτοιμο γκολ στον Ισάκ, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-1 στο 78′.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στη Premier League:

Σάββατο 31/8

Άρσεναλ – Μπράιτον 1-1
Έβερτον – Μπόρνμουθ 2-3
Ίπσουιτς – Φούλαμ 1-1
Λέστερ – Άστον Βίλα 1-2
Μπρέντφορντ – Σαουθάμπτον 3-1
Νότινγχαμ Φόρεστ – Γουλβς 1-1
Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Κυριακή 1/9

Νιούκαστλ – Τότεναμ 2-1
Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας 1-1
18:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ.//Ν.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ