Πέρασε από τη Λαμία με υπογραφή Ελ Κααμπί (highlights)

by admin
1 views

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Πειραιώτες, καθώς έκαναν το τρία στα τρία στη Super League της σεζόν 2024-25 και πηγαίνουν στην πρώτη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, έχοντας εννέα βαθμούς, βρισκόμενοι στο… ρετιρέ της βαθμολογίας. Μετά το Βόλο, οι “ερυθρόλευκοι” πέρασαν και από τη Λαμία, παίρνοντας το… τρίποντο απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα, καθώς οι Φθιώτες την προηγούμενη αγωνιστική είχαν κόψει βαθμούς από την ΑΕΚ.

Ο αγώνας


Με επιθετικές διαθέσεις μπήκε ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Λαμίας. Οι “ερυθρόλευκοι” από τα πρώτα κιόλας λεπτά πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης και απείλησαν στο 4′ με κεφαλιά του Ντόη, η οποία πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Βέλντε συνέκλινε από τα αριστερά, έκανε το σουτ εκτός περιοχής, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κόστιτς. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά και παραλίγο να εκμεταλλευτούν ένα λάθος των γηπεδούχων στο δεκάλεπτο, ωστόσο ο Ελ Κααμπί δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 16′ ο Τσικίνιο τροφοδότησε τον Μαρτίνς, εκείνος απέφυγε τον Σαραμαντά, έκανε το σουτ με το δεξί εντός περιοχής, αλλά απέκρουσε ο Κόστιτς. Οι Πειραιώτες είχαν ένα εκρηκτικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση, όμως οι γηπεδούχοι στη συνέχεια κατάφεραν να κλείσουν καλύτερα τους διαδρόμους προς την εστία τους. Μάλιστα, με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, η Λαμία έφθασε κοντά στο γκολ, όμως ο Τζολάκης νίκησε τον Φουρτάδο. Στο επόμενο λεπτό, ο Μαρτίνς βγήκε τετ-α-τετ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Τελικά, το σκορ άνοιξε ο Ελ Κααμπί στο 41′. Ο Τσικίνιο έκανε το γέμισμα από τη μεσαία γραμμή και ο Μαροκινός πήρε μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στην πλάτη της άμυνας, κάνοντας το 1-0, λίγο πριν την ανάπαυλα.

Πέρασε από τη Λαμία με υπογραφή Ελ Κααμπί (highlights)
(INTIME)

Το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης άρχισε με την Λαμία να χάνει μία σημαντική ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια. Μετά από γέμισμα του Ρινγκ, η μπάλα από κόντρα έφτασε στον Βλαχομήτρο δεξιά στην περιοχή, αυτός σούταρε, με τον Τζολάκη να αποκρούει με το πόδι στην κλειστή γωνία του στο 46′. Ο Ολυμπιακός άργησε να βρει ρυθμό μετά την ανάπαυλα και η πρώτη καλή στιγμή από τους παίκτες του Μεντιλίμπαρ στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Η μπάλα στρώθηκε στον Έσε, ο οποίος εκτέλεσε, με τον Κόστιτς να διώχνει. Στη συνέχεια, οι “ερυθρόλευκοι” κράτησαν την κατοχή, ο Ελ Κααμπί γέμισε στην περιοχή, ο Νούνιες δεν έδιωξε μακριά, ο Βέλντε σούταρε από τα αριστερά της περιοχής και αστόχησε για λίγο. Οι Πειραιώτες “κλείδωσαν” τη νίκη στο 79′ με σκόρερ ξανά τον Ελ Κααμπί. Εξαιρετική ενέργεια του Ροντινέι, ο οποίος από τα δεξιά εκτός περιοχής, τροφοδότησε τον Μαροκινό, που με το δεξί πόδι έκανε το 2-0. Δύο λεπτά μετά, ο Μαρτίνς ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 81′.

ΓΚΟΛ: 41′, 79′ Ελ Κααμπί, 81′ Μαρτίνς
Κίτρινες: 32′ Νούνιες, 62′ Ρινγκ / 90′ Γιάρεμτσουκ
Κόκκινη:
Δοκάρι:

Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Σαραμαντάς (65′ Ραντόνια), Κορνέζος, Γιαννούτσος (76′ Σάντμπεργκ), Αντράντε, Νούνιες (76′ Δοϊρανλής), Ρινγκ, Μέκιτς (65′ Γκουίντο), Μπίκοφ, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (83′ Σιμόνι).

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (86′ Κοστίνια), Ντόη, Πιρόλα (54′ Κάρμο), Ορτέγκα, Στάμενιτς (85′ Γκαρθία), Έσε, Μαρτίνς, Τσικίνιο, Βέλντε (76′ Μασούρας), Ελ Κααμπί (85′ Γιάρεμτσουκ).//Ν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 31/8

ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός 0-3
20:00 Άρης – Αστέρας Τρίπολης
22:00 Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός

Κυριακή 1/9

19:00 Λεβαδειακός – ΑΕΚ
19:30 ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ
20:30 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ
22:00 Athens Kallithea – Παναθηναϊκός

Πέρασε από τη Λαμία με υπογραφή Ελ Κααμπί (highlights)Πέρασε από τη Λαμία με υπογραφή Ελ Κααμπί (highlights)
(INTIME)

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ