Για τους πρώτους βαθμούς Σεντ Ετιέν και Μπρεστ

by admin
1 views

Μπρεστ – Σεντ Ετιέν

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής είναι αυτό της Μπρεστ με την Σεντ Ετιέν, καθώς καμία από τις δυο ομάδες δεν έχουν βαθμούς και αναζητούν το πρώτο τρίποντο στην σεζόν. Η Μπρεστ δεν έχει πείσει με την απόδοση της, καθώς έχει δεχτεί μια βαριά ήττα από την Μαρσέιγ με 5-1 και μια από την Λανς με 2-0, χωρίς να γίνει απειλητική. Από πλευράς της Σεντ Ετιέν η δύσκολη αποστολή απέναντι στην Μονακό δεν επετεύχθη και έτσι θέλει να βρει τους πρώτους της βαθμούς στην σεζόν.

Μονπελιέ – Ναντ

Η Μονπελιέ έχει μια ακόμα δύσκολη αποστολή μέσα στην σεζόν, καθώς μετά την βαριά ήττα με 6-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να ανακάμψει. Η Ναντ επικράτησε της Οσέρ με 2-0 και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς μετά από δυο αγωνιστικές στην Ligue 1, κάνοντας μια μεστή εμφάνιση.

Τουλούζ – Μαρσέιγ

Σε ένα δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο πέφτει η Μαρσέιγ, καθώς τώρα αντιμετωπίζει την Τουλούζ. Μια ομάδα που δεν έχει ηττηθεί στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας δυο ισοπαλίες με Ναντ και Νις. Η Μαρσέιγ κέρδισε την Μπερστ με το ευρύ 5-1, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ρεμς με 2-1, αλλά βρήκε τις λύσεις και ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στη Ligue 1:

Παρασκευή 30/8

Λυών – Στρασβούργο 4-3

Σάββατο 31/8

18:00 Μπρεστ – Σεντ Ετιέν
20:00 Μονπελιέ – Ναντ
22:00 Τουλούζ – Μαρσέιγ

Κυριακή 1/9

16:00 Μονακό – Λανς
18:00Ρεμς – Ρεν 1/9
18:00 Χάβρη – Οσέρ
18:00 Ανζέ – Νις
21:45 Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν.//ΓΡ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ