Ταξίδι Ολυμπιακού και παιχνίδι ουραγών στην τρίτη αγωνιστική

by admin
1 views

ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός

Μετά το δύσκολο παιχνίδι και την νίκη επί της Athens Kallithea, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην δράση της Super League με αντίπαλο την Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας απέδρασε από την OPAP Arena με τον βαθμό μετά την ισοπαλία με 1-1 επί της ΑΕΚ και ελπίζει σε μια ακόμα έκπληξη την φετινή σεζόν. Οι Πειραιώτες θέλουν το 3/3 και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Άρης – Αστέρας Τρίπολης

Ο Άρης επικράτησε του Πανσερραϊκού την προηγούμενη αγωνιστική με το γκολ του Σιφουέντες στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών και πήρε το πρώτο του τρίποντο στην φετινή Super League. Ο Αστέρας Τρίπολης μετά την τεράστια νίκη στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό έκανε πισωγύρισμα, χάνοντας στην έδρα του από τον Βόλο με 1-0, κάνοντας την αναμέτρηση με τον Άρη άκρως σημαντική για να έχει νόημα το τρίποντο της πρεμιέρας.

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός

Μια αναμέτρηση που μπορεί να επηρεάσει την σεζόν τόσο του Παναιτωλικού όσο και του Πανσερραϊκού είναι η τρίτη αγωνιστική, καθώς και οι δυο ομάδες έχουν 0 βαθμούς μετά τις πρώτες δυο απόπειρες τους στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αγρινίου ηττήθηκε την πρώτη αγωνιστική από την Λαμία και στην συνέχεια από τον ΠΑΟΚ με 2-0 στην Τούμπα, ενώ το σύνολο των Σερρών έκανε καλή εμφάνιση με τον “δικέφαλο του βορρά” στην Θεσσαλονίκη αλλά γνώρισε την ήττα με 3-2. Η τελευταία αναμέτρηση με τον Άρη δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο και ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα του, με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό να είναι κομβικής σημασίας.

Σάββατο 31/8

19:30 ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός
20:00 Άρης – Αστέρας Τρίπολης
22:00 Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός

Κυριακή 1/9

19:00 Λεβαδειακός – ΑΕΚ
19:30 ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ
20:30 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ
22:00 Athens Kallithea – Παναθηναϊκός.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ