Μαρινάκης: «Ονειρευόμαστε μέχρι και τελικό, ο Ποντένσε μας το έχει κάνει πολύ δύσκολο» (video)

by admin
1 views

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

Για τον Ντανιέλ Ποντένσε: «Εμείς μέχρι τελευταία στιγμή ψάχνουμε για κάτι καλό, κάτι πολύ καλό και το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Όλο το καλοκαίρι ακούμε ονόματα, εμείς μπορεί να διαψεύδουμε μια δύο φορές αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά μας.

Αναφορικά με το θέμα του Ποντένσε, μέχρι σήμερα τον περιμέναμε αλλά και αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο. Οι προσφορές που έχουμε δώσει είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα.

Θα πρέπει να μην ξεφεύγουμε, να έχουμε τον νου μας σε αυτόν και να ψάξουμε και για άλλες λύσεις. Μην ξεχνάμε έχουμε και στην ομάδα μας παίκτες που έχουν ξεχωρίσει αλλά και τα νέα παιδιά».

Για την κλήρωση: «Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους με σοβαρότητα. Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και την εμπειρία που έχουμε στην Ευρώπη για να πάρουμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο έτοιμοι γιατί μετά την επιτυχία μας στο Conference οι αντίπαλοι μας, μας υπολογίζουν περισσότερο. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους παίκτες μας. Να έχουμε υπομονή για τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού. Καλό είναι να δώσουμε χρόνο και σε αυτά τα παιδιά να δείξουν τι μπορούν να κάνουν σε υψηλότερο επίπεδο. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στην Ευρώπη και γιατί όχι από τη στιγμή που ο τελικός είναι στο σπίτι του προπονητή μας και του Ερνέστο να μην πάμε all the way. Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Όταν εγώ μίλαγα για ευρωπαϊκές νίκες και τρόπαια, ορισμένοι στην χώρα μας μπορεί να χλευάζανε. Είδατε οτι ο Ολυμπιακός και πολύ μεγάλες νίκες και το ευρωπαϊκό κύπελλο αξίζαμε.

Είμαστε η μοναδική ομάδα που πανηγυρίσαμε δύο τίτλους, γιατί υπάρχει και το Youth League. Ο Ολυμπιακός έχει μπει μέσα στα ευρωπαϊκά σπίτια. Και στην Βραζιλία 40.000 κόσμος να ζητωκραυγάζει για την ομάδα του και να βλέπει τον Ολυμπιακό. Αυτό που έχουμε πετύχει για την χώρα μας είναι πολύ σπουδαίο. Και ο ΠΑΟΚ πέρυσι είχε μία καλή πορεία και ο Παναθηναϊκός φέτος προχωράει στην Ευρώπη. Αυτά όλα είναι πολύ καλά νέα για την Ελλάδα μας».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ