Οι δύο κορυφαίοι teenagers στον κόσμο “λάμπουν” στο US Open (video)

by admin
1 views

Το US Open δεν βρίσκεται καν στα μισά και έχει προσφέρει σπουδαίες συγκινήσεις, όπως το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην ιστορία του τουρνουά, σοκαριστικές εκπλήξεις, όπως ο απίθανος αποκλεισμός του Αλκαράθ στον δεύτερο γύρο, ενώ υπόσχεται μια πολύ συναρπαστική εξέλιξη και στη συνέχεια.

Δύο από τα πρόσωπα που έχουν κλέψει την παράσταση είναι ο Τζούντσενγκ Σανγκ και ο Γιακούμπ Μένσικ. Ο Κινέζος (νούμερο 72) και ο Τσέχος (νούμερο 65) αποτελούν τους δύο κορυφαίους (βάσει της θέσης τους στην παγκόσμια κατάταξη) παίκτες που δεν έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους.

Ο Σανγκ απέκλεισε τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ στον πρώτο γύρο και τον Θερμπάγιες Μπαένα με επιβλητική εμφάνιση στον δεύτερο, ενώ τον περιμένει ο Κάσπερ Ρουντ σε μια ακόμη πιο απαιτητική αποστολή.

Ο Μένσικ, ο οποίος πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό πρώτο μισό στο 2024 (με τελικό στην Ντόχα και τρίτο γύρο στο 1000άρι τουρνουά της Μαδρίτης), βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό την κατάλληλη στιγμή. Όχι μόνο “καθάρισε” εύκολα τον Αλιασίμ και πολύ δύσκολα τον Σκουλκέιτ, αλλά έχει μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσει ακόμη πιο μακριά, αντιμετωπίζοντας στον τρίτο γύρο τον Νούνο Μπόρχες.

Είναι δεδομένο πως οι δύο τενίστες θα μας απασχολούν συστηματικά τα επόμενα χρόνια και η πορεία τους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ