“Κόκκινος” κι επίσημα ο Κιέζα

by admin
1 views

Παρά το γεγονός ότι ήταν ένα από τα αστέρια της Γιουβέντους, ο Κιέζα απομακρύνθηκε από τη βασική ομάδα των “μπιανκονέρι” μετά την άφιξη του Tιάγκο Μότα, ο οποίος αντικατέστησε τον Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι ως προπονητής της “Γηραιάς Κυρίας”. Ο πρώην προπονητής της Μπολόνια ήταν εξαρχής ξεκάθαρος ότι ο Ιταλός άσος δεν είχε θέση στα μελλοντικά του σχέδια και ότι ο εξτρέμ θα έπρεπε να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Έτσι, η Λίβερπουλ δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε δικό της τον 26χρονο βγάζοντας από τα ταμεία της μόλις 11 εκατομμύρια λίρες, προλαβαίνοντας την Μπαρτσελόνα, η οποία δεν κατάφερε να ξεκαθαρίσει εγκαίρως το οικονομικό της… χάος.

Μετά την ανακοίνωση της υπογραφής του, ο Κιέζα μίλησε στα μέσα ενημέρωσης του συλλόγου και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι παίκτης της Λίβερπουλ. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Ρίτσαρντ Χιουζ και μου είπε: “Θέλεις να έρθεις στη Λίβερπουλ;” – και με πήρε τηλέφωνο ο προπονητής – είπα αμέσως ναι, γιατί ξέρω την ιστορία αυτού του συλλόγου, ξέρω τι αντιπροσωπεύει στους οπαδούς. Έτσι, είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Με τον Ιταλό να μην έχει περάσει πολύ χρόνο στις προπονήσεις της ομάδας με τη Γιουβέντους, είναι εξαιρετικά απίθανο να συμμετάσχει στην επόμενη αναμέτρηση της Λίβερπουλ στην Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ”, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου.//Λ.



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ