Οι πρώτες κλήσεις του Λι Κάρσλεϊ

by admin
2 views

Ο Κάρσλεϊ, ο οποίος ήταν προπονητής στην ομάδα κάτω των 21 ετών, αντικατέστησε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά το Euro 2024 αυτό το καλοκαίρι. Τέθηκε προσωρινά επικεφαλής, καθώς η FA συνεχίζει την αναζήτηση μόνιμου προπονητή. Οι Άσλεϊ Κόουλ, Τζολεόν Λέσκοτ και Τιμ Ντίτμερ διορίστηκαν ως βοηθοί του.

Η τριάδα δούλεψε μαζί με τον πρώην μέσο της Έβερτον στην ομάδα κάτω των 21 ετών και ήταν μέλη της κατάκτησης του Euro U21 το 2023.

Η Αγγλία εισέρχεται σε μια νέα εποχή με δύο παιχνίδια του UEFA Nations League τον Σεπτέμβριο. Ταξιδεύει στο Δουβλίνο για να αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στις 7 Σεπτεμβρίου, πριν φιλοξενήσει τη Φινλανδία στο στάδιο Γουέμπλεϊ στις 10 Σεπτεμβρίου.

Και ο Κάρσλεϊ ανακοίνωσε την ομάδα του για τους δύο αγώνες του Nations League.

Ο Τζακ Γκρίλις της Mάντσεστερ Σίτι επιστρέφει στην αποστολή μετά το “κόψιμό” του από το Euro 2024, ενώ ο Νόνι Μαντουέκε, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ στη νίκη της Τσέλσι επί της Γουλβς, λαμβάνει την πρώτη του κλήση για στην πρώτη ομάδα των “τριών λιονταριών”, όπως και οι Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ, Έιντζελ Γκόμες και Τίνο Λιβραμέντο, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει στη Νιούκαστλ.

Ο Κάιλ Γουόκερ, ο Λουκ Σο, ο Άνταμ Γουόρτον, ο Λιούις Ντανκ και ο Άιβαν Τόνεϊ έμειναν εκτός, παίκτες που είχαν συμπεριληφθεί στην ομάδα του Euro 2024 από τον Σάουθγκεϊτ. Δεν υπάρχει επίσης θέση για τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος είναι τραυματίας.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ