Λιώσης: «Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη διάρκεια και να μειωθούν τα κενά διαστήματα»

by admin
2 views

Ο Κώστας Λιώσης μετά από την ήττα από το Ισραήλ στάθηκε στο δεύτερο σετ που αν πήγαινε στα χέρια της Εθνικής εφήβων ίσως η εικόνα του αγώνα να ήταν διαφορετική. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον επόμενο αντίπαλό, δηλαδή την Ισπανία (28/8, 20.00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέραμε ότι ήταν καλή ομάδα και είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε απέναντί τους. Όλα δείχνουν ότι το Ισραήλ θα διεκδικήσει μία υψηλή θέση στο ευρωπαϊκό. Σίγουρα αν είχαμε συγκέντρωση σε μερικά σημεία στο δεύτερο σετ, ίσως να μπορούσαμε να το πάρουμε και να δούμε μία διαφορετική εικόνα. Ένα από τα ενθαρρυντικά στοιχεία είναι η είσοδος του Νανόπουλου στον αγώνα και μπράβο σε αυτόν και στο ιατρικό τιμ. Έτσι είναι αυτές οι διοργανώσεις και αύριο παίζουμε σε μία εξίσου καλή ομάδα, που ίσως είναι πιο κοντά στο επίπεδό μας».

Για την Ισπανία: «Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα. Όλες είναι δύσκολες ομάδες και πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και να βγάζουμε ποιότητα στο γήπεδο αλλά κυρίως διάρκεια. Κάτι που μας έλειπε σήμερα στο πρώτο και τρίτο σετ που είχαμε κενά σημεία».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ