Γάνδη και Μπασάκσεχιρ πήραν «σβηστά» τη πρόκριση για το League Phase του Conference League

by admin
1 views

Oι Βέλγοι δεν αντιμετώπισαν για ακόμη μία φορά πρόβλημα κόντρα στη Παρτιζάν και με συνολικό σκορ 2-0 προκρίθηκαν στη επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ οι Τούρκοι δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο απέναντι στη Σεντ Πάτρικς, αλλά “καθάρισαν” με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος και πήραν και εκείνοι την πρόκριση για το League Phase του Conference League.

Γάνδη – Παρτιζάν 1-0 (1-0)

Οι Βέλγοι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για το League Phase του Conference League, έχοντας ισάριθμες νίκες με 1-0 και στα δύο παιχνίδια κόντρα στους Σέρβους. Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς μεγάλες ευκαιρίες η Γάνδη έφτασε κοντά στο γκολ μόλις στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης με την προσπάθεια του Φρασνκ Σούρντεζ να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Γιοβάνοβιτς. Οι Σέρβοι απάντησαν στην ευκαιρία των γηπεδούχων με το σουτ του Ζαχίντ μέσα από την περιοχή στο 41΄ να μη βρίσκει το στόχο. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έγινε καλύτερος με την Γάνδη να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά η καρφωτή κεφαλιά του Φαντιγκά στο 47΄ πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Παρτιζάν, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Όμρι Γκάντελμαν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων με κεφαλιά. Στο 88΄ η Γάνδη σκόραρε με εκπληκτικό σουτ του Ματίας Ντελόργκε-Νιέπερ για το 1-0 και με συνολικό σκορ 2-0 πήρε τη πρόκριση για την επόμενη φάση.

Μπασάκσεχιρ – Σεντ Πάτρικς 2-0 (0-0)

Η τουρκική ομάδα κυριάρχησε καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν έβρισκε το στόχο, σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως στο τέλος πανηγύρισε την πρόκριση με “χρυσό” σκόρερ τον Ομέρ Αλί Σαχινέρ. Η Μπασάκσεχιρ ήταν ανώτερη και στα δύο παιχνίδια κόντρα στους Ιρλανδούς, αλλά έμεινε στο 0-0 στο πρώτο ματς εκτός έδρας και επιζητούσε νίκη στη Κωνσταντινούπολη. Το πρώτο γκολ της πρόκρισης ήρθε στο 64ο λεπτό του αγώνα με τον Ομέρ Αλί Σαχινέρ να εκμεταλλεύεται τη πάσα του Τουρούτς και να σκοράρει για το 1-0. Οι Τούρκοι κατάφεραν να “κλειδώσουν” τη νίκη-πρόκριση με τέρμα που σημείωσε ο Όλιβιερ Κέμεν στο 82΄ και ενώ είχε προηγηθεί αποβολή του Άαρον Μπόλγκερ για τη Σεντ Πάτρικς.//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ