Τάουνσεντ: «Δεν ξέρω σε ποιον ανήκω»

by admin
3 views

Ο Άντρος Τάουνσεντ, ο οποίος εντάχθηκε στην Λούτον τον Οκτώβριο του 2023, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του συλλόγου στην Championship εναντίον της Μπέρνλι στις 12 Αυγούστου για 10 λεπτά, καθώς οι “Hatters” υπέστησαν βαριά ήττα με 4-1. Μετά το παιχνίδι, δέχθηκε πρόταση από την τουρκική ομάδα της Super Lig, την Αντάλιασπορ, αλλά έπρεπε να επιβεβαιώσει και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του μέσα σε 24 ώρες.

Η Αντάλιασπορ έκανε την προσφορά στον πρώην διεθνή Άγγλο εξτρέμ, την ώρα που βρισκόταν στα πρόθυρα της απαγόρευσης μεταγραφών. Ως εκ τούτου, έδωσαν προθεσμία στη Λούτον και τον Τάουνσεντ, πριν από την οποία έπρεπε να ολοκληρώσει όλες τις τυπικές διαδικασίες και να εγγραφεί στον σύλλογο. Ο παίκτης και η αγγλική ομάδα, ωστόσο, έχασαν την προθεσμία για λίγες ώρες, με αποτέλεσμα ο εξτρέμ να βρίσκεται πλέον στην Τουρκία χωρίς σύλλογο.

Μιλώντας στο “BBC Radio 5 Live” από την Τουρκία, ο 33χρονος δήλωσε: «Είναι τρεις ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν στη Λούτον. Με παίρνουν τηλέφωνο από την Αντάλιασπορ και μου λένε “Έχουμε μια προσφορά για σένα, αλλά έχεις 24 ώρες να απαντήσεις γιατί έρχεται απαγόρευση μεταγραφών και πρέπει να σε πάρουμε πριν την απαγόρευση μεταγραφών”. Έτσι δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ. Κατάφερα να διαπραγματευτώ να συμμετάσχω στο πρώτο παιχνίδι για τη Λούτον, έπαιξα 10 λεπτά σε αυτό και μετά κυριολεκτικά όλα υπογράφηκαν, όλα έγιναν. Μετά χάσαμε την προθεσμία για μερικές ώρες. Έτσι, το συμβόλαιο έχει υπογραφεί με την Αντάλιασπορ, δεν μπορούν να με εγγράψουν επίσημα και δεν μπορούν να με ανακοινώσουν γιατί έχουν απαγόρευση μεταγραφών. Οπότε είμαι κυριολεκτικά κολλημένος στην Αντάλιασπορ και απλά προπονούμαι. Δεν ξέρω σε ποιον ανήκω. Δεν ξέρω πού είναι το συμβόλαιό μου. Οπότε ναι, αυτός είμαι εγώ».

Ο Τάουνσεντ, ο οποίος έπαιξε σε ομάδες όπως η Τότεναμ, η Έβερτον, η Νιούκαστλ και η Κρίσταλ Πάλας, πήρε ένα τεράστιο ρίσκο βγαίνοντας για πρώτη φορά εκτός Αγγλίας στο λυκόφως της καριέρας του, αλλά δυστυχώς του γύρισε μπούμερανγκ. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο έμπειρος εξτρέμ θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά πριν αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών της τουρκικής Super Lig.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ