Μότα για Βλάχοβιτς: «Ηγέτης για τη ομάδα»

by admin
1 views

Η “Μεγάλη Κυρία χάρις σε δύο τέρματα του Βλάχοβιτς εξασφάλισε τη νίκη με 3-0 κόντρα στην ομάδα από την Βερόνα. Ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης αποθέωσε τον Σέρβο επιθετικό χαρακτηρίζοντας τον ηγέτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μπορείς να δεις τη στάση της ομάδας από τον τρόπο που πιέζει τον αντίπαλο. Οι παίκτες παίρνουν ρίσκα, αλλά αν ανακτήσεις την μπάλα είναι μεγάλο πλεονέκτημα», είπε ο Μότα στο DAZN.

«Συγχαρητήρια στον Ντούσαν (Βλάχοβιτς), αλλά και σε όλους τους άλλους που άσκησαν σωστή πίεση επιτρέποντάς μας να σκοράρουμε.

Αυτή η φάση του παιχνιδιού είναι σημαντική και τους χρειαζόμαστε όλους. Σήμερα οι επιθετικοί μας δούλεψαν σκληρά. Το να έχουμε αυτή την ισορροπία είναι πολύ σημαντικό γιατί μας οδηγεί να παίζουμε παιχνίδια όπως το αποψινό».

Ο Βλάχοβιτς σκόραρε δύο φορές για να βοηθήσει τη Γιουβέντους να εξασφαλίσει μια άνετη νίκη.

«Ένας θετικός ηγέτης στην ομάδα», πρόσθεσε ο Μότα για τον Σέρβο επιθετικό και κατέληξε: «Έπαιξε για την ομάδα, είχε πολλή κίνηση και πάνω από όλα είναι ένας παίκτης που ξέρει να σκοράρει. Είμαι ικανοποιημένος μαζί του, πρέπει να συνεχίσει έτσι».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ