Το «αντίο» της Λίβερπουλ στον Σβεν Γκόραν Έρικσον

by admin
1 views

Ο Σβέν Γκόραν Έρικσον έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών βυθίζοντας στη θλίψη όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της υφηλίου. Ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, σε δηλώσεις του πριν από οκτώ μήνες είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τονίζοντας: «Όλοι καταλαβαίνουν ότι έχω μια ασθένεια που δεν είναι ιάσιμη. Όλοι μαντεύουν ότι πρόκειται για καρκίνο και έτσι είναι. Αλλά πρέπει να παλέψω όσο περισσότερο μπορώ».

Ο Σουηδός ήταν δηλωμένος υποστηρικτής της Λίβερπουλ και ο σύλλογος του έκανε ένα δώρο πριν φύγει από τη ζωή, καθώς ήταν αυτός που καθοδήγησε την ομάδα των Legends των “reds” στο φιλικό κόντρα στους θρύλους του Άγιαξ, με το θρυλικό “Άνφιελντ” να αποθεώνει τον Σουηδό προπονητή.

Σήμερα μετά και την τραγική είδηση του θανάτου του Έρικσον, η ομάδα από το “Νησί” δεν ξέχασε τον 76χρονο, καθώς με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε το δικό της μήνυμα στον άλλοτε τεχνικό της Εθνικής Αγγλίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Οι σκέψεις όλων στον σύλλογο είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Σβεν σε αυτή την εξαιρετικά θλιβερή στιγμή».//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ