ΚΚΕ: Πρόκληση ο κ. Μητσοτάκης να μιλά για ποιότητα των παρεχόμενων μεταφορικών υπηρεσιών στην Αττική

by admin
4 views

«Αποτελεί πρόκληση ο κ. Μητσοτάκης να μιλά για ποιότητα των παρεχόμενων μεταφορικών υπηρεσιών στην Αττική, όταν μόλις προχθές άλλο ένα λεωφορείο άρπαξε φωτιά βάζοντας σε κίνδυνο επιβάτες και οδηγό και όταν χιλιάδες εργαζόμενοι μετακινούνται καθημερινά σε άθλιες συνθήκες με μεγάλη αναμονή, σε μέσα χωρίς κλιματισμό ακόμα και τις μέρες του καύσωνα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο ΕΡΤΝews που έγιναν από το αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Κορωπί.

Προστίθεται ότι «όσο για τα 30 νέα λεωφορεία στην Αττική, ο κ. Μητσοτάκης ξέχασε να πει πως αυτά αποκτήθηκαν μέσω ΕΣΠΑ και χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού, δηλαδή των ίδιων των εργαζομένων για να δοθούν στην κοινοπραξία των ΚΤΕΛ προχωρώντας παραπέρα την ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών. Αυτός άλλωστε είναι και ο διακαής στόχος όλων των κυβερνήσεων οι οποίες υλοποίησαν βήμα βήμα την ευρωενωσιακή πολιτική.

»Σήμερα είναι αναγκαίο να δυναμώσει ο αγώνας των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες συνολικά των εργαζομένων στην Αττική για σύγχρονη, ασφαλή, φθηνή, τακτική αστική συγκοινωνία μακριά από τους δρόμους του αδηφάγου κέρδους των ιδιωτών».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ