Η Σόφια θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής για τον επόμενο ολυμπιακό κύκλο

by admin
1 views

Η Σόφια θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής κατά τη διάρκεια του ολυμπιακού κύκλου μέχρι τους Αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η Βουλγαρική Ομοσπονδία Ρυθμικής Γυμναστικής (BRGF).

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε ότι εγκρίθηκε η πρόταση της Βουλγαρίας να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής για τον επόμενο ολυμπιακό κύκλο, την περίοδο μέχρι το Λος Άντζελες 2028. Η Σόφια θα υποδεχθεί την παγκόσμια ελίτ της ρυθμικής γυμναστικής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο για το 2025 θα διεξαχθεί 4-6 Απριλίου. Η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμναστικής εκτίμησε ιδιαίτερα τις οργανωτικές δυνατότητες της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας και την εξαιρετική οργάνωση όλων των προηγούμενων διοργανώσεων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Σόφια“, ανέφερε η BRGF.

Οι άλλες πόλεις που θα φιλοξενήσουν διοργανώσεις θα είναι το Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν, η Τασκένδη στο Ουζμπεκιστάν και το Μιλάνο στην Ιταλία. Εκτός από τα παραδοσιακά Παγκόσμια Κύπελλα, θα υπάρξουν δύο Challenge Cup στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας στις αρχές Μαΐου και στην Κλουζ-Ναπόκα της Ρουμανίας τον Ιούλιο.

Η Βουλγαρία απέσπασε επίσης το δικαίωμα να διοργανώσει το τρίτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής κορασίδων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου του επόμενου έτους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΒΤΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ