Λυτρωτής Σπόραρ γλύτωσε από γκέλα τον Παναθηναϊκό

by admin
1 views

Ο αγώνας

Με το “καλημέρα” στο παιχνίδι, ο Λεβαδειακός σπατάλησε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο ΟΑΚΑ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπάλτσι από τα δεξιά, ο Γιαννιώτας με υπέροχο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία. Ο Ντραγκόφσκι έκανε την επέμβαση, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γερεμέγεφ προσπάθησε να σκοράρει, αλλά η προσπάθεια του πέρασε εκτός εστίας. Στο 13′ το “τριφύλλι” είχε μία ακόμα σημαντική στιγμή στο παιχνίδι. Ο Μπακασέτας έκανε το σουτ, αλλά ο Γκροφ μπλόκαρε σταθερά. Η καλύτερη στιγμή στο ματς ήρθε στο 23′. Ο Παναθηναϊκός έκρυψε την μπάλα. Ο Γερεμέγεφ μοίρασε στον Τσέριν που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Γκροφ, αλλά αυτός απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 39′ οι Βοιωτοί βγήκαν στο ξέφωτο, ο Γιαννιώτας προσπάθησε να κερδίσει τον Ντραγκόφσκι, αλλά ο Πολωνός ήλεγξε την πορεία της μπάλας και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Λυτρωτής Σπόραρ γλύτωσε από γκέλα τον Παναθηναϊκό
(EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός μπήκε χωρίς αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά προσπάθησε από το ξεκίνημα του, να είναι αρκετά ασφυκτικός. Οι σέντρες δεν είχαν αντίκρισμα, με τους “πράσινους” να έχουν πάρει αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Λεβαδειακός και στο 54′ κατάφερε να σκοράρει με τον Γιαννιώτα, το γκολ του οποίου όμως ακυρώθηκε, αφού ο Όζμπολτ στο ξεκίνημα της φάσης ήταν εκτεθειμένος. Στο 76΄ απείλησαν ξανά οι Βοιωτοί. Ο Βήχος έκανε το γύρισμα, ο Κάσσος έκανε το σουτ με την μία, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 82′ οι γηπεδούχοι μετά από εκτέλεση κόρνερ βρήκαν τελική με τον Γέντβαϊ, με την κεφαλιά να είναι αρκετά άστοχη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Μακσίμοβιτς με ωραίο γυριστό απείλησε με τον Γκροφ να απομακρύνει εντυπωσιακά, ενώ στο… ριμπάουντ η μπάλα έφτασε στον Γερεμέγεφ που αστόχησε εξ επαφής. Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τετέ πήρε την κεφαλιά, ο Γκροφ απέκρουσε, αλλά ο Σπόραρ πήρε το… ριμπάουντ και έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ: 90′ + 7′ Σπόραρ / –
Κίτρινες: 37′ Μπακασέτας, 74′ Τσέριν / 44′ Κωστή, 89′ Μπάλτσι
Κόκκινη:
Δοκάρι: – / 1′ Γιαννιώτας

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μαξ (71′ Μλαντένοβιτς), Μακσίμοβιτς, Τσέριν (76′ Αράο), Μπακασέτας (60′ Τζούριτσιτς), Πελίστρι (60′ Σπόραρ), Μαντσίνι (60′ Τετέ), Γερεμέγεφ. 

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Παπαδόπουλος, Βήχος, Τσάπρας, Κωστή (60′ Τζάλοου), Πλέγας (78′ Μεχία), Μπάλτσι, Πεντρόσο (78′ Ρόμο), Κάσσος, Γιαννιώτας, Όζμπολτ (60′ Συμελίδης).

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24/08

ΟΦΗ – Ατρόμητός 1-1
Πανσερραϊκός – Άρης 0-1
ΑΕΚ – Λαμία 1-1

Κυριακή 25/08

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-1
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-0
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0

Δευτέρα 26/08

20:30 Ολυμπιακός – Athens Kallithea

Δείτε τη βαθμολογία της Super League, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Κ

Λυτρωτής Σπόραρ γλύτωσε από γκέλα τον ΠαναθηναϊκόΛυτρωτής Σπόραρ γλύτωσε από γκέλα τον Παναθηναϊκό
(EUROKINISSI)

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ