Τεράστια νίκη του Βόλου στην Τρίπολη

by admin
1 views

Ο αγώνας

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Στο 12′ ο Βόλος αιφνιδίασε τον Αστέρα κι άνοιξε το σκορ. Ο Γκλάβτσιτς με υπέροχη κάθετη βρήκε τον Κόζτα που πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα. Ο Ούγγρος φορ με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 33′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τον Αστέρα. Ο Κρεσπί δοκίμασε τα πόδια του, αλλά δεν απείλησε την εστία του Σιαμπάνη. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκλάβτσιτς ήθελαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Η καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 39′. Ο Γιαμπλόνσκι δοκίμασε τα πόδια του έξω από την περιοχή, ο Σιαμπάνης εκτινάχθηκε, απόκρουσε και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και εκτός εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες μπήκαν πάρα πολύ δυνατά θέλοντας να ισοφαρίσουν. Παρόλο όμως που είχαν την κατοχή της μπάλας, δεν δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Σιαμπάνη. Στο 62′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Καλτσάς πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει εκτός εστίας. Στο 68′ ο Κρεσπί δοκίμασε τα πόδια του, με την μπάλα να περνάει άουτ. Οι Αρκάδες στο 81΄ άγγιξαν την ισοφάριση. Ο Άλβαρες γέμισε από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Μάντζη, αλλά ο Σιαμπάνης απομάκρυνε σωτήρια, διατηρώντας το προβάδισμα για την ομάδα του.

ΓΚΟΛ: – / 12′ Κόζτα
Κίτρινες: 33′ Άλβαρες, 43′ Γκαρθία, 49′ Γιαμπλόνσκι / 31′ Κόζτα, 62′ Σιαμπάνης, 86′ Ασλανίδης
Κόκκινη:
Δοκάρι: 39′ Γιαμπλόνσκι / –

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (79′ Μάντζης), Αλάγκμπε (46′ Ντελί), Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνιόθ, Γιαμπλόνσκι (59′ Ρέζντιτς), Καλτσάς, Κρεσπί (78′ Φαράι), Μπαρτόλο (59′ Παλάσιος), Άνταμ.

Βόλος (Χοακίν Γκόμεζ): Σιαμπάνης, Μύγας, Κορέα, Μίλετιτς, Φεράρι, Καλογερόπουλος, Κόμπα (73′ Γιοέρι ντε Καμπς), Άλτμαν (82′ Ασλανίδης), Γκλάβτσιτς (82′ Δόσης), Κόζτα (67′ Κόντε), Ασεχνούν (67′ Μεντιέτα).

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24/08

ΟΦΗ – Ατρόμητός 1-1
Πανσερραϊκός – Άρης 0-1
ΑΕΚ – Λαμία 1-1

Κυριακή 25/08

19:00 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
20:30 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός
21:00 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός

Δευτέρα 26/08

20:30 Ολυμπιακός – Athens Kallithea

Δείτε τη βαθμολογία της Super League, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Κ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ