Ξύπνησε αργά η ΑΕΚ και η Λαμία πήρε τον βαθμό στην “OPAP Arena” (highlights)

by admin
1 views

Ξύπνησε αργά η “Ένωση” και η Λαμία το εκμεταλλεύτηκε. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα δεν παρουσίασαν καθόλου καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και η Λαμία πήρε το προβάδισμα μετά από εξαίσιο πλασέ του Φουρτάδο. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα προσπάθησαν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση αλλά η τύχη και ο Κόστιτς στέρησαν το τρίποντο στους κιτρινόμαυρους, που αρκέστηκαν στην ισοπαλία χάρις σε τέρμα του Μουκουντί στο 88ο λεπτό.


Ο αγώνας:

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η ΑΕΚ είχε την υπεροχή, ωστόσο αντιμετώπιζε πρόβλημα στην τελική πάσα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει απειλητική στα καρέ της Λαμίας σε σετ παιχνίδι. Η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία ήρθε στο 15ο λεπτό όταν ο Άμραμπατ εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά ο Μουκουντί πήδηξε στην καρδιά της μεγάλης περιοχής πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κόστιτς με μια εξαιρετική επέμβαση αρνήθηκε το γκολ στον Καμερουνέζο αμυντικό. Στο 26ο λεπτό η “Ένωση” και πάλι έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Λιούμπισιτς πάσαρε στα αριστερά στον Κοϊτά, ο Μαυριτανός επιχείρησε το σουτ με το δεξί αλλά ο Σέρβος πορτιέρε είχε και πάλι απάντηση.

Στο 39ο λεπτό κόντρα στη ροή του αγώνα η Λαμία πάγωσε την “OPAP Arena”, ο Μπικόβ βρήκε από τα δεξιά τον Φουρτάδο και ο τελευταίος με ένα εξαίσιο τελείωμα νίκησε τον Στρακόσα και έκανε το 1-0 για την ομάδα της Φθιώτιδας. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο “Δικέφαλος” προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Πήλιος εκτέλεσε φάουλ λίγο μπροστά από το κέντρο βρήκε τον Γκαρσία αλλά η κεφαλιά του επιθετικού της ΑΕΚ πέρασε άουτ. Η τελευταία απόπειρα των παικτών του Ματίας Αλμέιδα να ισοφαρίσουν πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου παρουσιάστηκε στον Λιβάι αλλά το σουτ στράικερ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ήταν κακό και πέρασε πολλά μέτρα πάνω από τα δοκάρια του Κόστιτς.

Ξύπνησε αργά η ΑΕΚ και η Λαμία πήρε τον βαθμό στην “OPAP Arena” (highlights)
(INTIME)

Η “Ένωση” στο δεύτερο 45λεπτό μπήκε με διάθεση να ανατρέψει το ματς. Στο 52ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μια ευκαιρία να ισορροπήσουν το ματς. Ο Άμραμπατ εκτέλεσε έξυπνα ένα πλάγιο από τα δεξιά πιάνοντας την άμυνα της Λαμίας στον ύπνο αλλά το πλασέ του Γκαρσία έκοψε με σωτήριο τάκλιν ο Γιαννούτσος. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Λαμέλα τροφοδότησε υπέροχα τον Λιβάι βγάζοντας τον σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο Κόστιτς για ακόμα μια φορά ύψωσε τείχος και κράτησε το “0” για την ομάδα του. Στο 67ο λεπτό ο Κοϊτά δοκίμασε για ακόμα μια φορά τα πόδια του αλλά η προσπάθεια του βρήκε την πλευρά των εξωτερικών διχτυών. Το κρεσέντο των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε για την “Ένωση”.

Ξύπνησε αργά η ΑΕΚ και η Λαμία πήρε τον βαθμό στην “OPAP Arena” (highlights)Ξύπνησε αργά η ΑΕΚ και η Λαμία πήρε τον βαθμό στην “OPAP Arena” (highlights)
(INTIME)

Στο 70ο λεπτό ο Λιούμπισιτς βρήκε τον Κοϊτά μέσα στην περιοχή, αυτός με το στήθος έσπασε για τον Λαμέλα αλλά το τελείωμα του Αργεντινού πέρασε πάνω από την εστία του Κόστιτς. Στιγμές αργότερα ήταν η σειρά του Οντουμπάτζο να προσπαθήσει να φέρει το ματς σε ισορροπία αλλά η προσπάθεια του άλλοτε παίκτη του Άρη πέρασε άουτ. Ο Νιγηριανός επιχείρησε στο 75ο λεπτό να κάνει το 1-1 αλλά ο Κόστιτς με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την προσπάθεια του δεξιού μπακ των “κιτρινόμαυρων. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Βλαχομήτρο, αλλά ο Έλληνας επιθετικός ξεκίνησε την προσπάθεια του από αντικανονική θέση και το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 86ο λεπτό από στημένη φάση ήρθε η λύση για την ΑΕΚ. Ο Λαμέλα εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά ο Μουκουντί πήρε την κεφαλιά, ο Κόστιτς δεν είχε απάντηση και έγραψε το 1-1. Στο 90′ η ΑΕΚ έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το ματς όταν σε γύρισμα του Ελίασον η μπάλα μετά από παρέμβαση του Κορνέζου χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Κόστιτς. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η τύχη γύρισε την πλάτη στην ΑΕΚ, καθώς ο Κοίτά εξαπέλυσε μια βολίδα από τα αριστερά αλλά η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι του Κόστιτς.

Γκολ: 88′ Μουκουντί / 39′ Φουρτάδο
Κίτρινες: 78′ Μάνταλος / 49′ Κόστιτς, 78′ Μέκιτς
Κόκκινες:
Δοκάρι: 90+1 Κορνέζος, 90+5′ Κοϊτά / –

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα ( 69’Οντουμπάτζο), Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Σιμάνσκι (69′ Μάνταλος), Πινέδα (58′ Λαμέλα), Άμραμπατ (59′ Ελίασον), Κοϊτά, Λιούμπισιτς (78′ Τσούμπερ), Γκαρσία

Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Σαραμαντάς (77′ Ντεντάκης), Αντράντε (77′ Σίμον), Κορνέζος, Ρίνγκ (84′ Τερεζίου), Γιαννούτσος, Δοϊρανλής (89′ Αθανασακόπουλος), Μπικόβ, Μέκιτς, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24/08

ΟΦΗ – Ατρόμητός 1-1
Πανσερραϊκός – Άρης 0-1
ΑΕΚ – Λαμία 1-1

Κυριακή 25/08

19:00 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
20:30 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός
21:00 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός

Δευτέρα 26/08

20:30 Ολυμπιακός – Athens Kallithea

Δείτε τη βαθμολογία της Super League, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ