Η “χρυσή” αλλαγή έδωσε βαθμό… χρυσάφι στον Ατρόμητο

by admin
1 views

Ο αγώνας

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ο Ατρόμητος έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 4ο λεπτό, ο Μπόρχα Γκονζάλες με καίρια προβολή πρόλαβε τον Ουάρντα στο ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από γέμισμα από την δεξιά πλευρά. Στο 8′ ο Αθανασίου έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, έπειτα από κάθετη του Ουάρντα, όμως ο Μίχορλ δεν κατάφερε να βρει εστία με το πλασέ που επιχείρησε μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ωστόσο, ο ΟΦΗ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, ένα λεπτό αργότερα. Ο Μπόρχα Γκονζάλες έκανε το σουτ από πλάγια θέση, αιφνιδιάζοντας τον Κοσέλεφ για το 1-0. Στο 31′ ο Φαν Βεέρτ σπατάλησε μία καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, καθώς δεν κατάφερε να βρει στόχο με την κεφαλιά που έκανε, αν και ήταν ανενόχλητος. Πέντε λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι είχαν μία σημαντική στιγμή για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Χατζηθεοδωρίδης βρήκε τον Ισέκα σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, όμως το πλασέ του τελευταίου με το αριστερό έφυγε ψηλά άουτ.

Η “χρυσή” αλλαγή έδωσε βαθμό… χρυσάφι στον Ατρόμητο
(EUROKINISSI)

Ο ΟΦΗ ήταν πιο δραστήριος επιθετικά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους της αναμέτρησης. Στο 50′ ο Αποστολάκης πάτησε περιοχή, έκανε μια ντρίμπλα, πλάσαρε με το αριστερό, αλλά ο Κοσέλεφ μπλόκαρε. Οι Κρητικοί ήταν πιεστικοί, παρ’ όλο που είχαν το προβάδισμα στο σκορ. Πάντως, το θέαμα και ο ρυθμός του παιχνιδιού στη συνέχεια δεν ήταν καλός, καθώς ήταν αρκετά τα δυνατά μαρκαρίσματα, κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον διαιτητή Κατοίκο, να μην… χαρίζεται σε κανέναν και να βγάζει αρκετές φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του. Ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα κέρδισε ένα φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής, όμως ο Γιουμπιτάνα έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

ΓΚΟΛ: 9′ Μπόρχα Γκονζάλες / 90’+2′ Καλοσκάμης
Κίτρινες: 30′ Μπάκιτς, 42′ Καραχάλιος, 43′ Μπρεσάν, 54′ Λαμπρόπουλος, 56′, 90’+12′ Ισέκα, 90′ Μαρινάκης, 90’+6′ Γκαγιέγος / 4′ Αθανασίου, 43′, 90’+7′ Μανσούρ, 88′ Βρακάς, 90’+1′, 90’+10′ Κίνι
Κόκκινη: 90’+12′ Ισέκα / 90’+7′ Μανσούρ, 90’+10′ Κίνι
Δοκάρι:

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν (71′ Χριστόπουλος), Μπόρχα Γκονζάλες, Γκαγιέγος, Καραχάλιος (83′ Καραχάλιος), Μπάκιτς (71′ Νους), Αποστολάκης (83′ Κουτεντάκης), Ριέρα (62′ Χιμένεθ), Ισέκα.

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Έντερ Γκονζάλες (83′ Καλοσκάμης, 90’+8′ Σταυρόπουλος), Ουάρντα, Μπάκου (58′ Καρλίτος), Φαν Βέερτ (58′ Γιουμπιτάνα), Μίχορλ (58′ Βρακάς).

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24/08

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1
20:00 Πανσερραϊκός – Άρης
21:30 ΑΕΚ – Λαμία

Κυριακή 25/08

19:00 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
20:30 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός
21:00 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός

Δευτέρα 26/08

20:30 Ολυμπιακός – Athens Kallithea

Δείτε τη βαθμολογία της Super League, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Ν.

Η “χρυσή” αλλαγή έδωσε βαθμό… χρυσάφι στον ΑτρόμητοΗ “χρυσή” αλλαγή έδωσε βαθμό… χρυσάφι στον Ατρόμητο
(EUROKINISSI)

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ