Χάαλαντ λαμπρός την οδηγεί | Σπουδαίο τρίποντο για τη Νότιγχαμ στο “St Mary’s Stadium”

by admin
1 views

Μάντσεστερ Σίτι – Ίπσουιτς 4-1

Η Ίπσουιτς πάγωσε το “Έτιχαντ” στο 7′. Η νεοφώτιστη έφυγε εξαιρετικά στην αντεπίθεση, ο Τζόνσον έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά και ο Σμότζιτς νίκησε τον Έντερσον για το 0-1! Οι “Πολίτες” όμως συνήλθαν και με συνοπτικές διαδικασίες έφεραν τούμπα το ματς. Αρχικά ο Έρλινγκ Χάαλαντ ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι στο 12′, ενώ δύο λεπτά αργότερα (14′) ο Ντε Μπρόινε έκανε το 2-1 για τους πρωταθλητές. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν σταμάτησαν εκεί όμως και στο 15′ ο Νορβηγός σούπερ σταρ έκανε το 3-1 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 28′ η Σίτι είχε δοκάρι! Ο Λιούις με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο της Ίπσουιτς και ένα λεπτό αργότερα (29′) το μακρινό σουτ του Ντε Μπρόινε σταμάτησε εκ νέου στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων! Οι “Πολίτες” είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και στο 88′ έκαναν το 4-1 με το τρίτο προσωπικό γκολ του Χάαλαντ, πανηγυρίζοντας άλλο ένα τρίποντο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 71′ ο Ιλκάι Γκουντογκάν πέρασε στο ματς αντί του Ντοκού και αποθεώθηκε από τους φίλους των πρωταθλητών Αγγλίας στην πρώτη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του.

Τότεναμ – Έβερτον 4-0

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το παιχνίδι στο “Tottenham Hotspur Stadium”, με τα “σπιρούνια” να παίρνουν εμφατική νίκη με 4-0 επί της απογοητευτικής Έβερτον. Μπισούμα στο 14′ και Σον στο 25′ έγραψαν το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ρομέρο στο 71′ και ξανά τον Σον στο 77′ να διαμορφώνουν το τελικό 4-0 υπέρ της Τότεναμ που έκανε ότι ήθελε απέναντι στα “ζαχαρωτά”.

Φούλαμ – Λέστερ 2-1

Η Φούλαμ λύγισε με 2-1 τη Λέστερ στο “Κρέιβεν Κότατζ” και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Έμιλ Σμιθ Ρόου στο 18′ έκανε το 1-0,με τις “αλεπούδες” να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Φαές στο 38′. Στο δεύτερο μέρος οι “κότατζερς” βρήκαν το γκολ της νίκης, χάρη στο τέρμα του Ιγουόμπι στο 70′.

Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-2

Η Γουέστ Χαμ έκανε καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο και έφυγε με το διπλό από το “Selhurst Park Stadium”. Σούτσεκ στο 67′ και Μπόουεν στο 72′ πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τα “σφυριά”, που πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Χωρίς βαθμό παραμένουν οι “αετοί”.

Σαουθάμπτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1

Σπουδαίο διπλό για τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο “St Mary’s Stadium”, που επικράτησε με 1-0 της νεοφώτιστης Σαουθάμπτον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Premier League:

Σάββατο 24/8

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1
Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-2
Μάντσεστερ Σίτι – Ίπσουιτς 4-1
Σαουθάμπτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1
Τότεναμ – Έβερτον 4-0
Φούλαμ – Λέστερ 2-1
19:30 Άστον Βίλα – Άρσεναλ

Κυριακή 25/8

16:00 Γουλβς – Τσέλσι
16:00 Μπόρνμουθ – Νιουκάστλ
18:30 Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ