Άλλη μια έξυπνη πώληση της Λίβερπουλ

by admin
2 views

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος 2024-25 ήταν ήσυχη για τη Λίβερπουλ, η οποία παραμένει η μοναδική ομάδα της Premier League που δεν έχει υπογράψει ακόμη νέο παίκτη.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, η Λίβερπουλ έπρεπε να αποχαιρετήσει αρκετά μέλη της ομάδας, με παίκτες όπως ο Φάμπιο Καρβάλιο, ο Τιάγκο Αλκαντάρα και ο Τζόελ Ματίπ να αποχωρούν το καλοκαίρι.

Και τώρα, φαίνεται ότι άλλος ένας παίκτης θα μπορούσε να εγκαταλείψει τον σύλλογο και οι οπαδοί της Λίβερπουλ έχουν πει τη γνώμη τους για το αναφερόμενο ποσό της συμφωνίας.

Το ρεπορτάζ προέρχεται από τον ποδοσφαιρικό ανταποκριτή της Athletic, Ντέιβιντ Όρνσταϊν, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Σεπ φαν ντεν Μπεργκ είναι κοντά στο να ενταχθεί στην Μπρέντφορντ από τη Λίβερπουλ έναντι αμοιβής 20 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Ολλανδός αμυντικός εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Μάιντς, αλλά παρ’ όλα αυτά, οι οπαδοί της Λίβερπουλ φαίνεται να είναι ευχαριστημένοι που τον αφήνουν να φύγει λόγω της αμοιβής που διαπραγματεύτηκε ο νέος αθλητικός διευθυντής Ρίτσαρντ Χιουζ.

Επιπλέον, δεν θα είναι η πρώτη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων αυτό το καλοκαίρι, καθώς ο νεαρός Πορτογάλος Καρβάλιο εντάχθηκε επίσης στις “μέλισσες” αυτόν τον μήνα έναντι 27,5 εκατομμυρίων λιρών.

Το ρεπορτάζ έρχεται λίγα λεπτά μετά την είδηση ότι ο σύλλογος του “Μέρσεϊσαϊντ” πλησιάζει στην πρώτη του μεταγραφή υπό τον Άρνε Σλοτ, καθώς η συμφωνία με τον τερματοφύλακα Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι μπαίνει στο τελικό στάδιο.

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας φέρεται ότι θα ενταχθεί στη Λίβερπουλ αυτό το καλοκαίρι, αλλά θα περάσει τη σεζόν 2024-25 με την τωρινή του ομάδα, τη Βαλένθια, στη La Liga, παρά τις φήμες ότι αντί γι’ αυτό θα παραχωρηθεί δανεικός στην Μπόρνμουθ.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ