Η καριέρα του Έντρικ στη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να πάρει απρόσμενη τροπή

by admin
1 views

Ο Έντρικ, ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα στον κόσμο, συγκινήθηκε μέχρι δακρύων τον περασμένο μήνα μετά την επίσημη παρουσίασή του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μιλώντας μπροστά σε 40.000 οπαδούς του στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, δήλωσε ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να υπογράψει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. «Είμαι τόσο ευτυχισμένος. Από παιδί ήμουν πάντα οπαδός της Μαδρίτης και τώρα θα παίξω για τη Μαδρίτη», είπε ο 18χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός και πρόσθεσε: «Είμαι εδώ, θα παίξω, είμαι τόσο χαρούμενος, το ίδιο και η οικογένειά μου. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που νιώθω. Πάντα ήθελα να βρίσκομαι εδώ. Ήθελα να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο έφηβος έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα της Μαδρίτης στον αγώνα προετοιμασίας με τη Μίλαν στις 27 Ιουλίου, πριν παίξει περισσότερα λεπτά στην ήττα με 2-1 από την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, δεν έχει κάνει ακόμα το επίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, καθώς στα ματς με Αταλάντα και Μαγιόρκα έκατσε στον πάγκο. Με το πρόγραμμα των αγώνων να συσσωρεύεται το επόμενο διάστημα, ο Ιταλός τεχνικός της “Βασίλισσας” πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει συχνότερα τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Τούτου λεχθέντος, ο Έντρικ δεν έχει αποκλείσει έναν δανεισμό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αν ο χρόνος συμμετοχής του είναι μικρότερος από τον αναμενόμενο, σύμφωνα με δημοσίευμα της “AS”.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι στόχος του είναι να κερδίσει μια θέση στο αρχικό σχήμα της Ρεάλ Μαδρίτης το συντομότερο δυνατό, αλλά «δεν χάνει από τα μάτια του το γεγονός ότι μπορεί να έχει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής».

Μια πρώτη αξιολόγηση της κατάστασής του θα γίνει τα Χριστούγεννα και μια δεύτερη το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Έντρικ, εν τω μεταξύ, είναι σίγουρος για τις πιθανότητές του να μπει στην ομάδα του Αντσελότι.

Έχει την ίδια ηλικία με τους Ροντρίγκο και Βινίσιους Τζούνιορ όταν πρωτοήρθαν στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” και έχει μεγαλύτερη εμπειρία στη διεθνή σκηνή σε αυτό το στάδιο της καριέρας του.

Μπορεί η προετοιμασία του να μην πήγε όπως αναμενόταν, αλλά ο έφηβος είναι πρόθυμος να μάθει. «Η Ρεάλ έχει καταπληκτικούς παίκτες και όταν επιστρέψουμε στη Μαδρίτη θα μπορέσω να παίξω με περισσότερους από αυτούς», δήλωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. «Θα τους ζητήσω συμβουλές γιατί είμαι εδώ για να δουλέψω».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ