Οι οπαδοί της Τσέλσι ειρωνεύονται ανελέητα τον Τοντ Μπόελι

by admin
1 views

Ο Τοντ Μπόελι βρέθηκε στο “Stamford Bridge” την Κυριακή (18/8) για να δει την Τσέλσι να ανοίγει τη σεζόν στην Premier League με ήττα (2-0) από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Τα γκολ των Έρλινγκ Χάαλαντ και Ματέο Κόβασιτς εξασφάλισαν ότι ήταν ένα απογοητευτικό ξεκίνημα στη θητεία του νέου προπονητή Έντσο Μαρέσκα στους Λονδρέζους.

Ωστόσο, ο Μπόελι δεν έμεινε καν μέχρι το τέλος, καθώς κυκλοφόρησαν πλάνα που δείχνουν τον Αμερικανό να φεύγει από τη θέση του και να πηγαίνει στη σουίτα του μετά το δεύτερο γκολ της Σίτι.

Οι ενέργειες του Μπόελι δεν άρεσαν στους υποστηρικτές της Τσέλσι. «Ο Μπόελι δεν είναι οπαδός του ποδοσφαίρου», έγραψε ένας φίλος των “μπλε” στα μέσα κονωνικής δικτύωσης. «Ο Τον Μπόελι καθ’ οδόν για να υπογράψει τους Ζοάο Φέλιξ, Βίκτορ Όσιμεν, Φεντερίκο Κιέζα, Ντιέγκο Μαραντόνα και Πελέ», έγραψε ένας άλλος.

Εν τω μεταξύ, ένας οπαδός της Τσέλσι κατέληξε σε μια άλλη θεωρία: «Ο Τοντ Μπόελι μόλις πήγε να ψάξει για περισσότερους παίκτες στο http://Transfermarket.com».

Τα κίνητρα του Μπόελι αμφισβητήθηκαν επίσης από άλλον έναν φίλο των “μπλε”, ο οποίος ήταν επίσης επικριτικός για τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, γράφοντας: «Χρησιμοποιεί την ομάδα της Τσέλσι μόνο ως επιχείρηση, τίποτα άλλο».

Ο Μπόελι έχει επενδύσει πολλά στην ομάδα του αυτή τη μεταγραφική περίοδο, σε ένα μάλλον μπερδεμένο καλοκαίρι. Ο Αμερικανός έφερε ένα πλήθος νέων μεταγραφών, για να φτάσουν οι “μπλε” να έχουν 42 (!) παίκτες στο ρόστερ τους. Ο Μαρέσκα επιβεβαίωσε επίσης ότι θέλει κι άλλους παίκτες πριν κλείσει το παράθυρο στο τέλος του μήνα. Οι ενέργειες του ιδιοκτήτη των Λονδρέζων έχουν σίγουρα τεθεί υπό έλεγχο, με τον πρώην αμυντικό Γουίλιαμ Γκαλάς να χαρακτηρίζει «μέτρια» ομάδα την Τσέλσι υπό τη νέα διοίκηση.

Η Τσέλσι φαίνεται ότι θα έχει πολύ δουλειά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Οι “μπλε” συνεχίζουν να συνδέονται με διάφορα αστέρια, όπως ο Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο επιθετικός της Νάπολι Βίκτορ Όσιμεν. Ωστόσο, θα χρειαστούν και αποχωρήσεις, με τους Ραχίμ Στέρλινγκ, Μπεν Τσίλγουελ, Κόνορ Γκάλαχερ και Τρέβο Τσαλομπά να συνδέονται με μεταγραφές.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ