Κόντε: «Λιώσαμε σαν το χιόνι στον ήλιο»

by admin
2 views

Ο Κόντε προσλήφθηκε από τη Νάπολι αυτό το καλοκαίρι μετά την καταστροφική υπεράσπιση του τίτλου της Serie A την περασμένη σεζόν, η οποία κατέληξε στην 10η θέση. Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους “παρτενοπέι”, επιστρέφοντας στους πάγκους μετά την τελευταία του δουλειά στην Τότεναμ. Ωστόσο, ο σύλλογος δυσκολεύεται μέχρι στιγμής με τις αποχωρήσεις και τις αφίξεις που ζητά ο προπονητής και η ασύνδετη ομάδα του δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει στην ήττα με 3-0 στην πρεμιέρα της σεζόν την Κυριακή (18/8).

Μιλώντας στο Sky Italia, ο Κόντε είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο, υπήρχε μόνο μία ομάδα. Δεν νομίζω ότι η Βερόνα είχε κάποια ευκαιρία. Τούτου λεχθέντος, αφήσαμε αμέσως τη Βερόνα να έχει ένα σουτ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και στη δεύτερη περίπτωση, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Στη συνέχεια λιώσαμε σαν το χιόνι στον ήλιο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τους Ναπολιτάνους οπαδούς, οι οποίοι μας ακολουθούν με τόσο πάθος.

Είμαι ο προπονητής και είναι σωστό να αναλάβω πλήρως την ευθύνη. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη γιατί το δεύτερο ημίχρονο ήταν απαράδεκτο. Μια εμφάνιση που δείχνει ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά σε όλους τους τομείς. Ήρθα στη Νάπολι με πολύ ενθουσιασμό, με μεγάλη επιθυμία. Αν μπορώ να βοηθήσω τη Νάπολι, θα το κάνω».

Οι “παρτενοπέι” θα προετοιμαστούν τώρα για να αντιμετωπίσουν την Μπολόνια την Κυριακή 25 Αυγούστου, καθώς ο Κόντε και η παρέα του θα συνεχίσουν να εργάζονται εκτός γηπέδου για να βελτιώσουν την ομάδα πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ