Μοιράστηκαν βαθμούς στην Λιβαδειά – www.ertsports.gr

by admin
1 views

Ο αγώνας

Κακός ήταν ο ρυθμός στο πρώτο μέρος του αγώνα με τις δύο ομάδες να… ψάχνονται αλλά να κάνουν αρκετά φάουλ στο ματς. Στο 14′ η Athens Kallithea σκόραρε με τον Ουλντρίκις, αλλά ο Λετονός φορ ήταν εκτεθειμένος. Στο 33′ οι Βοιωτοί προσπάθησαν να απειλήσουν. Ο Κωστή προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Μπαραγκάν, αλλά η προσπάθεια του πέρασε εκτός εστίας. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0. Ελάχιστες καλές φάσεις στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη και να γίνονται ελάχιστα απειλητικές.

Μοιράστηκαν βαθμούς στην Λιβαδειά
INTIME

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι δύο ομάδες προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικές. Στο 55′ η Athens Kallithea κέρδισε ένα φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ματίγια, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκροφ. Στο 61′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν. Ο Πλέγας έκανε ωραιό σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Μπαραγκάν απομάκρυνε την μπάλα με ωραία επέμβαση. Στο 80′ η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου σπατάλησε την μεγαλύτερη ευκαιρία της στο ματς. Μετά από ωραία ανάπτυξη του Λεβαδειακού, ο Τσάπρας βρέθηκε… φάτσα με τον Μπαραγκάν αλλά το σουτ του βρήκε στο δοκάρι.//Κ.

ΓΚΟΛ:
Κίτρινες: 53΄ Μεχία, 73′ Κωστή, 75′ Γιαννιώτας / 30′ Σάμπα, 51′ Μότοκ, 74′ Μπερνάμπε, 75′ Ματίγια, 90′ + 6′ Μανθάτης
Κόκκινη:
Δοκάρι: 77′ Τσάπρας / –

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Μορέιρα (56′ Πλέγας), Μεχία (71′ Συμελίδης), Κωστή, Λαμαράνα (56′ Γιαννιώτας), Πεντρόσο, Κάσσος (56′ Εραμούσπε), Όζμπολτ (79′ Ρόμο).

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μεχίας, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης, Μοτόκ (66′ Γιάνι), Μανθάτης, Σαμπά (46′ Ματίγια), Μερκάτι, Σοίρι, Μουτίνιο, Ουλντρίκις (66′ Λουκίνας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στη Super League:

Σάββατο (17/08)

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 3-2
Βόλος – Ολυμπιακός 0-2

Κυριακή (18/08)

Λεβαδειακός – Athens Kallithea
20:00 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης
20:30 Ατρόμητος – Άρης
22:00 ΑΕΚ – ΟΦΗ

Δευτέρα (19/08)

21:00 Παναιτωλικός – Λαμία

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ