Με το αριστερό ξεκίνησε η υπεράσπιση του τίτλου για την Ίντερ, μοιρασιά στο “Ένιο Ταρντίνι”

by admin
1 views

Τζένοα-Ίντερ 2-2

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του αμυντικού Αλεσάντρο Φολιάκο στο 20′, αν και οι “νερατζούρι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν πτοήθηκαν σε μεγάλο βαθμό και παρά τη μέτρια απόδοσή τους, ευτύχησαν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι, με τον εξαιρετικό Μάρκους Τουράμ στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης. Η Τζένοα έπαιζε κυρίως αμυντικά, κάτι που την εξυπηρέτησε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο δεν άλλαξε η υφή της αναμέτρησης, η Ίντερ πίεζε ασφυκτικά, όμως το γκολ δεν ερχόταν. Μάλιστα στο 52΄σκόραρε ο Ντιμάρκο, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ κι έτσι το σκορ διατηρήθηκε ως έχει. Οι πρωταθλητές Ιταλίας έλυσαν το γόρδιο δεσμό με γκολ του εντυπωσιακού Τουράμ (85′), ο οποίος κέρδισε τον Γκολίνι, γράφοντας το 1-2. Η ομάδα του Τζιλαρντίνο κατόρθωσε να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας, με σκόρερ τον Τζούνιορ Μεσίας. Το 2-2 σίγουρα δεν ικανοποιεί τους πρωταθλητές Ιταλίας, που ήταν καλύτεροι, όμως επιπόλαιοι στα αμυντικά τους καθήκοντα, κάτι που πλήρωσαν ακριβά.

Πάρμα-Φιορεντίνα 1-1

Στο “Ένιο Ταρντίνι” διεξήχθη ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι, με τους “βιόλα” να μπαίνουν δυνατά στην αναμέτρηση, όμως οι γηπεδούχοι με γκολ του Ντένις Μαν, πήραν προβάδισμα στο σκορ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά υποτονικό και δεν υπήρχαν άλλες αξιοσημείωτες φάσεις.

Η Φιορεντίνα στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με στόχο την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ισοφάριση. Αυτό έγινε πραγματικότητα στο 75ο λεπτό, καθώς ο έμπειρος Κριστιάνο Μπιράνκι με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δίνοντας ελπίδες διπλού στην ομάδα του. Οι “βιόλα” έμειναν με δέκα παίκτες στο 85′ (αποβλήθηκε ο Πόνγκατσιτς), όμως η Πάρμα αν και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Κύπριεν στο 90′, δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της περιοχή κι έτσι το 1-1, σφράγισε τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στη Serie A:

Σάββατο (17/08)

Πάρμα – Φιορεντίνα 1-1
Τζένοα – Ίντερ 2-2
21:45 Έμπολι – Μόντσα
21:45 Μίλαν – Τορίνο

Κυριακή (18/08)

19:30 Βερόνα – Νάπολι
19:30 Μπολόνια – Ουντινέζε
21:45 Κάλιαρι – Ρόμα
21:45 Λάτσιο – Βενέτσια

Δευτέρα (19/08)

19:30 Λέτσε – Αταλάντα
21:45 Γιουβέντους – Κόμο.//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ