Ο Μπος θα παίξει για πρώτη φορά μπάσκετ μετά το 2016 στο φιλικό για τον Ντράγκιτς

by admin
1 views

Ο δυο φορές πρωταθλητής με τους Μαϊάμι Χιτ θα βρεθεί στο φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Σλοβένου γκαρντ, στο οποίο θα συμμετέχουν κορυφαίοι αθλητές, όπως είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Νίκολα Γιόκιτς, ο Λούκα Ντόντσιτς και πολλοί άλλοι.

Σε φιλικό αγώνα προς τιμήν του Γκόραν Ντράγκιτς που θα διεξαχθεί στην Σλοβενία το Σάββατο 24 Αυγούστου, ο Κρις Μπος θα βρεθεί με άλλους αστέρες της “πορτοκαλί θεάς” στο παρκέ, μετά από 8 χρόνια. Ο Αμερικανός φόργουορντ διαγνώσθηκε με θρόμβωση που του προκάλεσε πνευμονική εμβολή, αναγκάζοντας τον να εγκαταλείψει τα γήπεδα και μια χρυσή καριέρα. Στο ίδιο γήπεδο θα βρεθούν αστέρες του μπάσκετ, οι οποίοι ήταν συμπαίκτες του Σλοβένου γκαρντ όλα αυτά τα χρόνια με τα ονόματα να είναι γεμάτα λάμψη. Πιο συγκεκριμένα οι Νίκολα Γιόκιτς, Λούκα Ντόντσιτς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Τζίμι Μπάτλερ, Λουίς Σκόλα, Λουόλ Ντενγκ, Στιβ Νας και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, θα βρεθούν στο ίδιο παρκέ για να τιμήσουν τον άλλοτε συμπαίκτη τους που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Στο σύνολο της καριέρας του στο NBA ο Μπος κατέκτησε δυο πρωταθλήματα με τους Χιτ, είχε 19.2 πόντους και 8.5 ριμπάουντ σε 893 αγώνες κανονικής διάρκειας.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ