Τσάλοφ: «Μοναδική εμπειρία η ατμόσφαιρα της Τούμπας»

by admin
1 views

Οι δηλώσεις του Φιόντορ Τσάλοφ:

Για το πως αισθάνεται στο νέο του ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος που άρχισα να παίζω, το αποτέλεσμα σίγουρα δεν ήταν καλό για εμάς και για αυτό αισθάνομαι στεναχωρημένος. Ήταν άσχημο βράδυ για εμάς, αλλά ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε ματς και καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε, να διορθώσουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας».

Για την εντύπωση του από την Τούμπα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα, ήταν κάτι ξεχωριστό αυτό που έζησα. Είναι μοναδικό συναίσθημα. Πολλοί μου είχαν μιλήσει για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα αλλά είναι διαφορετικό να το ζεις. Ειδικά στις φάσεις των τριών γκολ μας ήταν μαγικά και μου δίνει και εμένα εξτρά κίνητρο να σκοράρω για να το λάβω και εγώ αυτό το vibe που δίνουν οι φίλαθλοι μας».

Για τους λόγους που αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζω πολλά για την ομάδα και ήξερα πολλά πριν έρθω. Γνωρίζω τον Μαγκομέντ που ήμασταν συμπαίκτες στην εθνική Ρωσίας, τον πήρα αμέσως τηλέφωνο και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα. Μου άρεσε το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν, ήθελα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ και νομίζω πως τελικά ήταν μια εύκολη απόφαση».

Για το αν είναι έτοιμος 100% ή αν χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για την προσαρμογή του: «Αισθάνομαι πολύ καλά με την ομάδα. Όλοι με έχουν βοηθήσει για την προσαρμογή μου, το αισθάνομαι κάθε μέρα. Είναι πάρα πολύ καλό το γεγονός ότι όλοι στην ομάδα είναι ανοιχτοί άνθρωποι και αισθάνθηκα άμεσα ευπρόσδεκτος από την πρώτη μέρα που ήρθα. Το καταλαβαίνεις αυτό σε όλη την πόλη, όλοι ζουν για το ποδόσφαιρο. Αυτό θα με βοηθήσει πολύ και δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να προσαρμοστώ». 

Για το αν έχει προλάβει να θέσει στόχους με τον ΠΑΟΚ: «Κάνω προπονήσεις με την ομάδα 2-3 εβδομάδες. Για μένα κάθε μέρα είναι σημαντική, να καταλάβω τι θέλει ο προπονητής μέσα στο γήπεδο από εμένα. Προπονούμαι καλά, θέλω αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανσερραϊκό να αρχίσουμε με μια νίκη για και να προσπαθήσω να σκοράρω το πρώτο μου γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ». 

Για το αν έχει καταλάβει τα βασικά στοιχεία της νέας του ομάδας στον τρόπο παιχνιδιού: «Δεν θέλω να μιλήσω πάνω σε τακτικά ζητήματα, είναι δουλειά του προπονητή να γίνει πιο αναλυτικός. Έχω μιλήσει με όλους στο τεχνικό τιμ και μου έχουν λύσει όλες τις απορίες που είχα, ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας μπορεί να με βοηθήσει και εμένα να γίνω καλύτερος. Μπορώ να βελτιώσω την ομάδα και εγώ με τον τρόπο μου».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ