Η καρδιά του Ιταλικού ποδοσφαίρου αρχίζει να χτυπά

by admin
2 views

Πάρμα – Φιορεντίνα

Η Πάρμα φιλοξενεί την Φιορεντίνα για την πρώτη αγωνιστική της Serie A 2024-2025. Η φιναλίστ επί δυο συνεχόμενα χρόνια του Conference League θέλει να είναι και φέτος ανταγωνιστική και να είναι μια από τις ομάδες που θα έχει άμεσο ρόλο στο πρωτάθλημα, μαζί με τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη. Έχει νέο προπονητή που ακούει στο όνομα, Ραφαέλε Παλαντίνο, γνωρίζοντας πως το εμπόδιο της Πάρμα δεν θα είναι εύκολο, που όπως κάθε χρόνο την δυσκολεύει.

Τζένοα – Ίντερ

Η πρωταθλήτρια Ίντερ στοχεύει στο δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, με την κούρσα του τίτλου να ξεκινάει από την Γένοβα και την τοπική Τζένοα. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έκανε καλή εξαιρετικό finish στο “Σκουντέτο”, αλλά έμεινε με το παράπονο της Ευρώπης μιας και δεν πέρασε από την Ατλέτικο Μαδρίτης για να φτάσει στα ημιτελικά του Champions League. Η Τζένοα την περσινή σεζόν ήταν στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, με την φετινή χρονιά να είναι ίσως πιο ξεκάθαρη από κάθε άλλη, με την πρόοδο να είναι αναρρίχηση προς τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Έμπολι – Μόντσα

Δυο ομάδες που την περσινή σεζόν είχαν διαφορετικές πορείες και στόχους, φέτος έχουν νέα δεδομένα αλλά με τα ίδια ζητούμενα. Η Έμπολι κατάφερε στο 90′ να μείνει στην κατηγορία, ενώ η Μόντσα είχε δείξει πως μπορεί να να ελιχθεί και αν είναι εφικτό να δημιουργήσει προβλήματα στους αντιπάλους της. Η 12η θέση ήταν ιδανική και ο στόχος της είναι να μείνει στα ίδια στάνταρ, αλλά και να είναι εύκολο για την ίδια να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.

Μίλαν – Τορίνο

Η περσινή σεζόν για την Μίλαν δεν κύλησε ιδανικά. Η διαφορά των 19 βαθμών από την πρώτη Ίντερ αποδεικνύει την ουσιαστική υπεροχή των “νερατζούρι” από τους “ροσονέρι” μιας και ήταν δεύτεροι. Η επικίνδυνη αποστολή με το “καλημέρα” απέναντι στην Τορίνο που πάντα δημιουργεί μπελάδες στους “μεγάλους”, μπορεί να φέρει απώλειες, βάζοντας από την αρχή στο σύνολο του Πάουλο Φονσέκα την λέξη “πρέπει”.

Σάββατο (17/08)

19:00 Πάρμα – Φιορεντίνα
19:30 Τζένοα – Ίντερ
21:45 Έμπολι – Μόντσα
21:45 Μίλαν – Τορίνο

Κυριακή (18/08)

19:30 Βερόνα – Νάπολι
19:30 Μπολόνια – Ουντινέζε
21:45 Κάλιαρι – Ρόμα
21:45 Λάτσιο – Βενέτσια

Δευτέρα (19/08)

19:30 Λέτσε – Αταλάντα
21:45 Γιουβέντους – Κόμο.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ