Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας: Αντίστροφη μέτρηση για τα ελληνικά πληρώματα

by admin
1 views

Δέκα ελληνικά πληρώματα βρίσκονται ήδη εκεί, στην Αγία Αικατερίνη (σ.σ. περίπου 1:30 ώρα μακριά από το Τορόντο). Συγκεκριμένα, η ΕΚΟΦΝΣ θα εκπροσωπηθεί με πέντε πληρώματα στο Παγκόσμιο εφήβων/νεανίδων, τρία πληρώματα στο Παγκόσμιο Κ23 και δύο πληρώματα στο Παγκόσμιο ανδρών/γυναικων μη Ολυμπιακών αγωνισμάτων.

Ανάμεσα στους 16 κωπηλάτες και κωπηλάτριες, στον Καναδά βρίσκονται και τέσσερις Ολυμπιονίκες της Ελλάδας στο Παρίσι: οι «χάλκινοι» Αντώνης Παπακωνσταντίνου, Μιλένα Κοντού, Ζωή Φίτσιου, καθώς και η 6η Ευαγγελία Αναστασιάδου. Στο Τορόντο θα αγωνιστούν για την Ελλάδα και πολλοί μεταλλιούχοι απο το πρόσφατο Ευρωπαϊκό εφήβων της Πολωνίας, αλλά και των περσινών αντίστοιχων Παγκοσμίων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων όπως οι Ν. Χωλόπουλος-Κ. Γιαννούλης, Π. Μακρυγιάννης, Ε. Φράγκου, Γ. Λιόλιου-Β. Λυκομήτρου.

Αύριο, Σάββατο, 17 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η Τελετή Έναρξης των αγώνων για τις αντιπροσωπίες των 60 χωρών που μετέχουν, ενώ οι πρώτες κούρσες θα ξεκινήσουν την Κυριακή, στις 09:30 το πρωί και 16:30 ώρα Ελλάδας, αφού ο Καναδάς είναι επτά ώρες πίσω.//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ