O Χρήστος Ζαφείρης προβάρει τα “γαλανόλευκα”

by admin
1 views

Ο νυν παίκτης της Σλάβια Πράγας είχε δεχθεί την πρόσκληση ενδιαφέροντος από την ΕΠΟ προ ημερών ,όμως η καθοριστική εξέλιξη έγινε σήμερα ,μετά την τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο 20χρονος μέσος με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σερβοέλληνας Ομοσπονδιακός τεχνικός ανέλυσε το πλάνο του για την εξέλιξη της Εθνικής τονίζοντας του ,πως θα τον χρειαστεί στη νέα προσπάθεια!

Να σημειώσουμε, πως ο Ζαφείρης είναι ένας σύγχρονος μέσος παίζοντας σε όλες τις θέσεις του κέντρου με τη Σλάβια να τον χρησιμοποιεί στη θέση “8” ,ενώ του έδωσε τη φανέλα με το 10 ,όταν τον αγόρασε πριν 1,5 χρόνο. Είναι βασικός κι αναντικατάστατος στη Τσέχικη ομάδα αποτελώντας μια σημαντική μονάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού.

Ο Έλληνας μέσος που έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ,έφυγε οικογενειακώς για τη Νορβηγία στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης πριν οκτώ χρόνια και μέσα από σκληρή δουλειά διέπρεψε με της Εθνικές Παίδων, Νέων, Ελπίδων της χώρας του Χάαλαντ.

Πλέον αποφάσισε Ελλάδα ,και στις πρώτες κλήσεις του Γιοβάνοβιτς ενόψει των αγώνων του Nations League αρχές Σεπτέμβρη αναμένεται να ντεμπουτάρει  με το εθνόσημο  στο στήθος!

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαλισιώβας

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ