O Ντε Λίχτ αποχαιρέτησε την Μπάγερν (video)

by admin
1 views

Ο Ματέις Ντε λίχτ αποχαιρέτησε τους φίλους της Μπάγερν Μονάχου, λέγοντας ότι αυτή η αποχώρηση έχει γλυκόπικρη γεύση, με τον ίδιο να “πετάει” στο νησί για να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. O 25χρονος Ολλανδός υπέγραψε με την Γερμανική ομάδα το 2022 ερχόμενος από την Γιουβέντους. Με τη γερμανική ομάδα πραγματοποίησε 73 εμφανίσεις.

Το “αντίο” του Ντε Λίχτ:

«Αγαπητοί οπαδοί της Μπάγερν,

Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Πέρασα δύο καταπληκτικά χρόνια παίζοντας για αυτόν τον όμορφο σύλλογο. Ήταν πραγματική τιμή να παίζω για έναν σύλλογο όπως η Μπάγερν Μονάχου. Πετύχαμε αξέχαστες στιγμές μαζί. Την κατάκτηση του τίτλου καθώς και αρκετές καταπληκτικές βραδιές στο CL. Αυτές οι αναμνήσεις θα μου μείνουν για πάντα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αποχώρηση από αυτόν τον σύλλογο είναι γλυκόπικρη. Θα θυμάμαι πάντα την αγάπη και την υποστήριξη που έλαβα από τους παίκτες, τα μέλη του προσωπικού και τους οπαδούς. Το πρόσφατο ψήφισμα που υπογράφηκε από τόσους πολλούς από εσάς με συγκίνησε βαθιά.

Σας ευχαριστώ όλους για τα δύο καταπληκτικά χρόνια. Εύχομαι στην FC Bayern καλή τύχη στην κατάκτηση πολλών ακόμη τίτλων, όπως έκανε πάντα η Bayern. Mia San Mia».

//ΑΒ.



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ