Μακρόν: «Όσοι δεν πίστευαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες έκαναν λάθος»

by admin
1 views

Ο Εμανουέλ Μακρόν έκανε αρκετές μετακινήσεις στο Παρίσι για να θαυμάσει την δουλειά της χώρας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε δηλώσεις του τόνισε την περηφάνια του για το μεγάλο επίτευγμα της Γαλλίας να φέρει εις πέρας τον μεγάλο αυτόν θεσμό των Ολυμπιακών Αγώνων, ως απάντηση σε όσους το αμφισβήτησαν.

«Όλοι όσοι δεν πίστευαν στους Αγώνες έκαναν λάθος», είπε ο Εμανουέλ Μακρόν σε συνέντευξή του στην αθλητική εφημερίδα L’Equipe. «Συχνά, όταν ανοίγεις την τηλεόραση ή διαβάζεις μια εφημερίδα, γίνεται λόγος για παρακμή. Οι Γάλλοι ανακάλυψαν εκ νέου ότι μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα μαζί», είπε, προσθέτοντας ότι ελπίζει να εκμεταλλευτεί αυτή την καλή θέληση για να γεφυρώσει τις πολιτικές διαιρέσεις.

«Εμείς που ζούσαμε για περισσότερες από δύο εβδομάδες σε μια χώρα όπου είχαμε την αίσθηση ότι ο αέρας ήταν πιο ελαφρύς, δεν θέλουμε η ζωή να επιστρέψει στην κανονικότητα», πρόσθεσε ο αρχηγός του Γαλλικού κράτους.

Ο Μάικλ Πέιν, πρώην επικεφαλής μάρκετινγκ της ΔΟΕ, είπε ότι ο Γάλλος πρόεδρος θεωρείται από το εξωτερικό ως «ο ηγέτης που τα κατάφερε», αλλά τόνισε ότι ο Μακρόν είχε κάνει ένα στρατηγικό λάθος προκηρύσσοντας τις πρόωρες εκλογές πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και όχι μετά.//ΑΒ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ