Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την αποχώρηση του αρχηγού

by admin
1 views

Το συμβόλαιο του 32χρονου Ισπανού άσου, έληξε στο τέλος Ιουνίου, αλλά μέχρι την Κυριακή (11/8) δεν είχε ληφθεί απόφαση για το μέλλον του.

Προερχόμενος από την περίφημη ακαδημία της Μπαρτσελόνα “Λα Μασία”, ο Σέρχι Ρομπέρτο έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2010 και σταδιακά έγινε βασικό στέλεχος στους “μπλαουγκράνα”.

Υπήρξε ο “ήρωας” της Μπαρτσελόνα στην ιστορική νίκη 6-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στους “16” του Champions League το 2017, σημειώνοντας το καθοριστικό γκολ πρόκρισης στα τελευταία δευτερόλεπτα, μετά την συντριβή με 4-0 στο πρώτο ματς.

«Μετά από 373 αγώνες, 25 τρόπαια και ένα αξέχαστο γκολ, ο ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε στην Λα Μασία σε ηλικία 14 ετών, φεύγει από τον σύλλογο», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, με τον χαρακτηρισμό “Θρύλος” για τον Σέρχι Ρομπέρτο, ο οποίος πέτυχε 19 γκολ για τους “μπλαουγκράνα”, κατέκτησε δύο Champions League και επτά τίτλους La Liga.

Ο Ισπανός άσος, αγωνίσθηκε κυρίως ως δεξιός οπισθοφύλακας τις τελευταίες σεζόν, ενώ βοηθούσε και στην μεσαία γραμμή, όταν χρειαζόταν.

Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Σέρχι Ρομπέρτο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ