Το σοβαρό επεισόδιο στα αποδυτήρια της Εθνικής Γαλλίας

by admin
1 views

Μπορεί η Γαλλία να πραγματοποίησε εν τέλει μια φανταστική πορεία στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, αλλά στη διάρκειά του δεν ήταν όλα ρόδινα, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Το RMC φιλοξένησε δηλώσεις του πρώην μπασκετμπολίστα, Στέφεν Μπρουν, ο οποίος αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη μετά την ήττα των “τρικολόρ” από τη Γερμανία στον όμιλο, όταν και ο πρόεδρος της γαλλικής Ομοσπονδίας επισκέφθηκε την ομάδα.

«Σε αυτό το τουρνουά συνέβησαν πράγματα που θα αποκαλυφθούν στο μέλλον. Υπήρξε ένας καβγάς. Μετά το ματς με τη Γερμανία, ο Εβάν Φουρνιέ άσκησε κριτική για την τακτική. Την επόμενη μέρα, ο πρόεδρος της γαλλικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να συναντήσει τους παίκτες, όντας δυσαρεστημένος για την εικόνα της ομάδας απέναντι στους Γερμανούς.

Ήλθε λοιπόν και μίλησε με σκληρά λόγια. Είπε φράσεις όπως “Νιώθω ντροπή”! Τότε ένας παίκτης που δεν θα πω το Όνομά του, βγήκε και είπε: “Ναι ε; Ντρέπεσαι; Εγώ νιώθω ντροπή που είσαι πρόεδρος”! Ο παίκτης έφυγε από την αίθουσα και τον ακολούθησαν και οι άλλοι 11. Τότε είναι που άλλαξε η κατάσταση για την Εθνική».//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ