Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Άγιαξ στην Eredivisie, πριν τη ρεβάνς με Παναθηναϊκό

by admin
1 views

Ο Άγιαξ επικράτησε με 1-0 της Χέρενφεν στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα” για την 1η αγωνιστική της Eredivisie. Το γκολ της νίκης ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Χοντς διέσπασε την αντίπαλη άμυνα και σέρβιρε στον Χλίνσον, που πλάσαρε εύστοχα από ιδανική θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άγιαξ κράτησε το μηδέν στην άμυνά του για τρίτο από τα τέσσερα επίσημα παιχνία που έχει δώσει, έχοντας δεχθεί μόνο ένα γκολ, παρουσιάζοντας στο πολύ μικρό αυτό δείγμα, μια εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα από αυτήν της περσινής σεζόν σε αυτόν τον τομέα. Ταυτόχρονα, βέβαια, μόνο σε ένα ματς έχει πετύχει περισσότερα του ενός γκολ (Βοϊβοντίνα-Άγιαξ 1-3).

Την Πέμπτη (15/08, 21:15) ο “Αίαντας” θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στον επαναληπτικό για τον 3ο προκριματικό του Europa League, διατηρώντας προβάδισμα από το υπέρ του 1-0 στον πρώτο αγώνα του ΟΑΚΑ.

Άγιαξ: Πάσβεερ, Γκααεΐ, Σούταλο, Μπάας, Γιάνσε, φαν ντεν Μπόμεν (62΄Τέιλορ), Χλίνσον (83΄Μπρόμπεϊ ), Μάνσβερκ, Μπέργκχαους (62΄Φορμπς), Άκπομ (62′ Τραορέ), Χοντς (73΄Χέντερσον).//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ