Ντάνιελ Σόουζα: «Πολύ χαρούμενος αν μείνει ο Όρτα»

by admin
1 views

Ο προπονητής της Μπράγκα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ζήτημα του Πορτογάλου αμυντικού χαφ και μεταξύ άλλων τόνισε πως θα ήθελε να παραμείνει ο παίκτης στο ρόστερ του συλλόγου.

Το σήριαλ Όρτα και Ολυμπιακού καλά κρατεί, οι ερυθρόλευκοι θέλουν δεδομένα και τη νέα σεζόν τον παίκτη στο λιμάνι και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να το πετύχουν. Ο παίκτης αρχικά έδειχνε να μην υπολογίζεται από τον προπονητή του στην Μπράγκα, ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν, καθώς σε δηλώσεις του ο Ντάνιελ Σόουζα τόνισε πως θα ήταν αρκετά χαρούμενος αν έμενε ο παίκτης στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχα μια απευθείας συνομιλία μαζί του, υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, πριν ακόμα φτάσω. Από εκείνη τη στιγμή, η κατασκευή της ομάδας ήταν χωρίς να υπολογίζεται αυτός. Το ενδιαφέρον δεν εξαφανίστηκε, η διαπραγμάτευση μόνο κόλλησε. Γνωρίζω τα χαρακτηριστικά και προσαρμόζομαι σε αυτό που αρέσει στον παίκτη. Στο πλαίσιο της ενδεχόμενης εξόδου αναζήτησα άλλες λύσεις. Το πλαίσιο άλλαξε και θα πρέπει να προσαρμοστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος αν μείνει».//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ