Στη Γουέστ Χαμ ο Μπισάκα, ανοίγει ο δρόμος για Μαζράουι

by admin
1 views

Τα “σφυριά” συνεχίζουν το μεταγραφικό ντεμαράζ καθώς μετά τον δανεισμό του Τοντιμπό ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άγγλου δεξιού μπακ από την Γιουνάιτεντ, ανοίγοντας τον δρόμο στην ομάδα του Τεν Χαγκ για την απόκτηση του Μαζράουι.

Τα “σφυριά” συνεχίζουν με μεγάλη ζέση την ενίσχυση τους στο θερινό μεταγραφικό παζάρι καθώς μετά την απόκτηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού, ανακοίνωσαν και τον Γουάν-Μπισάκα. Ο Άγγλος δεξιός μπακ θα μετακομίσει από το Μάντσεστερ στο Λονδίνο για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ.

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του άλλοτε μπακ της Κρίσταλ Πάλας η ομάδα του Λοπετέγκι χρειάστηκε να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 15 εκατ. ευρώ.

Η μετακίνηση του Μπισάκα στην Γουέστ Χαμ άνοιξε και τον δρόμο για μια ακόμα μεταγραφική κίνηση της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ, καθώς η Γιουνάιτεντ είχε συμφωνήσει από τις αρχές του καλοκαιριού με την Μπάγερν έναντι του ποσού των 15+5 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση του Μαζράουι και το μόνο που περίμενε ήταν η αποχώρηση του Άγγλου δεξιού μπακ. Τώρα λοιπόν μετά την μεταγραφή του στα “σφυριά” ο Μαροκινός ετοιμάζει βαλίτσες για Μάντσεστερ.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ