Η Κρίσταλ Πάλας βλέπει την επιστροφή του Γουίλφριντ Ζαχά

by admin
1 views

Σύμφωνα με την “Daily Telegraph”, η Πάλας ενδιαφέρεται να υπογράψει τον Ζαχά και να τον φέρει πίσω στο “Selhurst Park” για μια τρίτη θητεία. Ο 31χρονος επιθετικός ανέβηκε από την ακαδημία του συλλόγου πριν πάρει μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2013. Επέστρεψε στους “αετούς” αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια μόνιμα το 2015, ενώ πέρασε άλλα οκτώ χρόνια στον σύλλογο πριν μετακομίσει στη Γαλατασαράι ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι.

Ενώ ο Ζαχά υπέγραψε ένα επικερδές συμβόλαιο κατά την άφιξή του στην Τουρκία, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να “χωρίσουν” αυτό το καλοκαίρι. Ο τουρκικός σύλλογος επιδιώκει ένα ποσό ύψους 9 εκατομμυρίων λιρών για να τον αφήσει να φύγει και η Πάλας είναι διατεθειμένη να πληρώσει ένα τέτοιο ποσό.

Ενώ η Γαλατασαράι κατέκτησε τον τουρκικό τίτλο την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Ζαχά έκανε μόλις 13 συμμετοχές στη Super Lig και χρησιμοποιήθηκε περισσότερο ως αλλαγή τις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν. Εξ ου και η προθυμία του συλλόγου να αφήσει τον διεθνή επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο Ζαχά θα μπορούσε ενδεχομένως να μετακομίσει στην Πάλας αυτό το καλοκαίρι και να προσπαθήσει να μεγαλώσει τον μύθο του στο “Selhurst Park”. Έχει καταγράψει 458 συμμετοχές με τους “αετούς” σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, σημειώνοντας 90 γκολ και καταγράφοντας 62 ασίστ.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ