Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Τριανταφυλλίδης

by admin
3 views

Ο Τριανταφυλλίδης φόρεσε την “ασπρόμαυρη” φανέλα την διετία 2021-23, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στον ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένος στις 14/05/1999, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ και έχει ύψος 195cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2016-17 από τον Φίλιππο Βέροιας, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2019, παίρνοντας τις πρώτες του συμμετοχές στην Handball Premier.

Η σεζόν 2019-20, τον βρήκε στην Θεσσαλονίκη με την φανέλα της ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Την σεζόν 2020-21 επέστρεψε και πάλι στον Φίλιππο Βέροιας, στον οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του.

Τις επόμενες δύο σεζόν (2021-2023) αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας την πρώτη του θητεία στα «ασπρόμαυρα».

Την περσινή αγωνιστική περίοδο (2023-24), αγωνίστηκε στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, σκοράροντας στην Handball Premier, 114 γκολ σε 22 αγώνες.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από έναν χρόνο, επιστρέφω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ήδη πολύ καλά πόσο ιστορικός σύλλογος είναι ο ΠΑΟΚ, και ότι μοναδικός στόχος είναι να πρωταγωνιστεί, τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προσωπικά, ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τέλος, εύχομαι και φέτος ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας, και είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε».

Καλώς ήρθες και πάλι, Δημήτρη!».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ