Τέλος ο Γκοϊκοβιτς από την Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου

by admin
1 views

Παρελθόν, από την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Μαυροβουνίου αποτελεί ο Βλάντιμιρ Γκοϊκοβιτς. Στο Παρίσι, το Μαυροβούνιο δεν κατάφερε να προκριθεί στην οκτάδα, γνωρίζοντας δύο ήττες στη διαδικασία των πέναλτι (από Ελλάδα και Ιταλία), αλλά χάνοντας καθαρά το αποφασιστικό ματς με τις ΗΠΑ.

«Αν και η πρόκριση της ομάδας υδατοσφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είναι από μόνη της σημαντικό επίτευγμα, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς ότι ήταν η μόνη ομάδα από το Μαυροβούνιο που προκρίθηκε, είχαμε μία αμοιβαία κατανόηση με τον Βλάντο κατά τη συζήτησή μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Βλάντο για την αφοσίωσή του ως ομοσπονδιακός προπονητής και για τα αποτελέσματα που έφερε. Είμαι πεπεισμένος ότι θα συνεχίσει να συνεισφέρει σημαντικά στο μέλλον στην υδατοσφαίριση του Μαυροβουνίου» δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τζούρο Μάριτς.

Από την πλευρά του, ο Γκοϊκοβιτς τόνισε: «Ηταν μεγάλη τιμή να υπηρετήσω ως προπονητής της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Μαυροβουνίου. Για εμένα, το μεγαλύτερο επίτευγμα στην καριέρα ενός προπονητή, είναι να κοουτσάρει την ομάδα της χώρας του. Θέλω να ευχαριστήσω και τους τρεις προέδρους της ομοσπονδίας, με τους οποίους συνεργάστηκα. Αισθάνθηκα πάντα την απόλυτη στήριξή τους, όπως και όλων των μελών του Δ.Σ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και φυσικά τους παίκτες. Τέλος, θέλω να υπογραμμίσω ότι ελπίζω η υδατοσφαίριση στο Μαυροβούνιο να συνεχίσει να προοδεύει».//ΑΒ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ