Ο Πάτσο φεύγει… ο Κουλιεράκης ετοιμάζεται

by admin
2 views

Ο Γουίλιαν Πάτσο όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Φρανκφούρτης, καθώς οι “αετοί” τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα από την Πόλη του Φωτός και είναι ένα βήμα πριν ολοκληρώσουν την μεταγραφή του, με την ομάδα από την Γερμανία να σκανάρει την μεταγραφική αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Το όνομα που παίζει αρκετά στα ρεπορτάζ από την Γερμανία για την διάδοχη κατάσταση του 22χρονου αμυντικού είναι αυτό του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Τοπμέλερ, με τον Γερμανό τεχνικό να μιλάει με τα καλύτερα λόγια στη χτεσινή του συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων τόνισε: «Προφανώς και γνωρίζω τον Κουλιεράκη είναι πολύ καλός παίκτης και μας έβαλε και γκολ πέρσι, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, καθώς δεν είναι παίκτης μας ακόμα. Να είστε σίγουροι πως αν φύγει κάποιος παίκτης θα αντικατασταθεί».

Ενώ να θυμίσουμε πως στον ΠΑΟΚ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Εκόνγκ που ετοιμάζεται να γίνει Σαουδάραβας. Κάτι που σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της Άιντραχτ για τον Κουλιεράκη έχει κάνει τους “ασπρόμαυρους” να κινούνται στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού με τον Βάνια Ντρκούσιτς να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ