Γερμανία: Συνελήφθη γιατρός που φέρεται να σκότωσε τέσσερις ασθενείς του

by admin
1 views

Συνελήφθη για τέσσερις ανθρωποκτονίες ένας 39χρονος γιατρός στο Βερολίνο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο γιατρός εργαζόταν στην ομάδα ανακουφιστικής φροντίδας ηλικιωμένων και φέρεται να σκότωσε τέσσερις γυναίκες, 72, 76, 87 και 94 ετών από τις 11 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου.

Ο 39χρονος σκότωνε τις ασθενείς στο σπίτι όπου τις επισκεπτόταν στο πλαίσιο της εργασίας του και κατόπιν επιχειρούσε να βάλει φωτιά στον χώρο, προκειμένου να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία.

Η αστυνομία ανέφερε ότι το πρώτο “χτύπημᔨσημειώθηκε στις 11 Ιουνίου. Οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να αναζωογονήσουν την 87χρονη γυναίκα, αλλά αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, ο γιατρός φέρεται να σκότωσε μια 76χρονη στις 8 Ιουνίου. Η αστυνομία είπε ότι έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα της ασθενούς στο Νοϊκέλν, αλλά η φωτιά έσβησε από μόνη της. «Όταν το αντιλήφθηκε, φέρεται να ενημέρωσε έναν συγγενή της γυναίκας και ισχυρίστηκε ότι στεκόταν μπροστά στο διαμέρισμά της και ότι κανείς δεν απαντούσε στο κουδούνι της πόρτας του», ανέφερε η αστυνομία.

Τις επόμενες εβδομάδες, ο ύποπτος φέρεται να σκότωσε άλλους δύο ασθενείς ηλικίας 72 και 94 ετών. Οι ερευνητές δεν είπαν τίποτα για ένα πιθανό κίνητρο.

Πηγή:  DW, dpa, AFP, Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ