Κοντά στο “μπαμ” με την απόκτηση του Χούλιαν Άλβαρες η Ατλέτικο

by admin
1 views

Αν και δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συνολική συμφωνία, αυτή είναι πλέον ορατή – με τις συζητήσεις να βρίσκονται στο στάδιο της διαπραγμάτευσης της τελικής τιμής και της δομής πληρωμής.

Σημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί από την έναρξη των συνομιλιών την περασμένη εβδομάδα και αν πραγματοποιηθεί η προτεινόμενη κίνηση, το ποσό αναμένεται να είναι τουλάχιστον πενταπλάσιο από τα 14 εκατομμύρια λίρες που πλήρωσε η Μάντσεστερ Σίτι στη Ρίβερ Πλέιτ για τον Αργεντινό διεθνή επιθετικό τον Ιανουάριο του 2022.

Ο Χούλιαν Άλβαρες επιθυμεί να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα και οι προσωπικοί όροι δεν αναμένεται να αποτελέσουν πρόβλημα.

Ο 24χρονος Αργεντινός διεθνής επιθετικός βοήθησε τους “Πολίτες” να κατακτήσουν δύο τίτλους στην Premier League, το Κύπελλο Αγγλίας και το Champions League – αν και σε μεγάλο βαθμό έπαιξε συμπληρωματικό ρόλο πίσω από τον πρώτο τη τάξει επιθετικό Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Άλβαρες πραγματοποίησε 54 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για τη Σίτι την περασμένη σεζόν, συνεισφέροντας 19 γκολ και 13 ασίστ. Έπαιξε επίσης καθοριστικό ρόλο στον θρίαμβο της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ και έχει κερδίσει δύο φορές το Copa America.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ