Ι. Κελίφ: «Μην εκφοβίζετε τους αθλητές, μπορεί να καταστρέψει τους ανθρώπους»

by admin
4 views

Η πυγμάχος Κελίφ βρίσκεται στο επίκεντρο των θέματων των Ολυμπιακών Αγώνων διότι ανάγκασε την αντίπαλο της να εγκαταλείψει τον αγώνα μέσα σε 46 δευτερόλεπτα καθώς αγωνίζονταν μεταξύ τους. Λόγω αυτού, στην συνέντευξη της, η Αλγεριανή αθλήτρια απευθύνθηκε σε αυτούς που κατέκριναν την νίκη της λέγοντας ότι:

«Στέλνω ένα μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου ώστε να τηρήσουν τις Ολυμπιακές αρχές και τον Ολυμπιακό Χάρτη και να σταματήσουν τον εκφοβισμό των αθλητών, γιατί αυτό έχει τεράστιες επιπτώσεις. Μπορεί να καταστρέψει τους ανθρώπους, μπορεί να σκοτώσει τις σκέψεις, το πνεύμα και το μυαλό των ανθρώπων και μπορεί να τους διχάσει. Εξαιτίας αυτού, τους ζητώ να απέχουν από τον εκφοβισμό»

Η Kελίφ επεσήμανε ότι δεν θα επιτρέψει αυτές τις κατηγορίες να σταθούν εμπόδιο της στην προσπάθεια της να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στην πυγμαχία, γνωρίζοντας τις συζητήσεις που γίνονται για αυτήν, λέει πως έχει απομακρυνθεί από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να έχει καθαρό μυαλό και να αγωνιστεί, πράγμα στο οποίο έχει βοηθήσει και η ομάδα ψυχικής υγείας της.

Με βάση αυτά που είπε η πυγμάχος κατάφερε να μαζέψει σχόλια από γνωστά πρόσωπα που την κατηγορούσαν ως άντρα ή ως τρανσέξουαλ, όπως τον Ντόναλντ Τραμπ και Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

Ι. Κελίφ: «Μην εκφοβίζετε τους αθλητές, μπορεί να καταστρέψει τους ανθρώπους»
«Θα κρατήσω τους άνδρες μακριά από τα γυναικεία αθλήματα»
Ι. Κελίφ: «Μην εκφοβίζετε τους αθλητές, μπορεί να καταστρέψει τους ανθρώπους»Ι. Κελίφ: «Μην εκφοβίζετε τους αθλητές, μπορεί να καταστρέψει τους ανθρώπους»
«Δες αυτό και μετά εξήγησε γιατί είσαι ΟΚ με έναν άντρα να χτυπάει μια γυναίκα για την δικιά σου ψυχαγωγία. Από τον απατεώνα στα κόκκινα έως και τους διοργανωτές που επέτρεψαν αυτό να συμβεί, αυτό είναι οι άνδρες που απολαμβάνουν την δύναμη που έχουν πάνω στις γυναίκες»

Οι νίκη της Κελίφ έγινε ένα από τα μεγαλύτερα θέματα των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω του φύλου της. Παρόλα αυτά κατάφερε να κερδίσει το πρώτο της ολυμπιακό μετάλλιο παρά την κριτική που δέχτηκε.

Πηγή: DailyMail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ