Η παγκόσμια υπόκλιση στον Άντι Μάρεϊ (video)

by admin
1 views

Ο Άντι Μάρεϊ ολοκλήρωσε την τεράστια καριέρα του με τον τρόπο που άξιζε.

Σε μια κορυφαία διοργάνωση, σε ένα εμβληματικό κορτ και παλεύοντας μέχρι τελικής πτώσεως, αρνούμενος πεισματικά την ήττα και το προδιαγεγραμμένο τέλος, σε όλες του τις αναμετρήσεις στα διπλά των Ολυμπιακών Αγώνων, στο πλευρό του Ντάνιελ Έβανς.

Οι πρώτες του λέξεις μετά την αποχώρησή του, κατά την οποία δε θα μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, συνοδεύονταν από το γνωστό του χιούμορ: «Ποτέ δε μου άρεσε το τένις έτσι κι αλλιώς».

Ο παρακάτω απολογισμός τίτλων, καθώς και οι ατελείωτες μάχες που έδωσε αρνούμενος να παραδοθεί στα διαλυμένα του πόδια, φυσικά δείχνουν ακριβώς το αντίθετο, την ψύχωση που είχε με το συγκεκριμένο άθλημα.

Ο νέος κυρίαρχος του τένις, Κάρλος Αλκαράθ, έσπευσε επίσης να τον αποθεώσει: «Ήταν προνόμιο να μοιραστώ το κορτ μαζί σου, Άντι! Συγχαρητήρια για τη θρυλική καριέρα σου και που αποτέλεσες παράδειγμα για όλους μας. Έχεις πάντα έναν οπαδό εδώ!».

Ταυτόχρονα, κυκλοφόρησε μια σειρά καθηλωτικών video, με κάποιες από τις σπουδαιότερες αθλητικές αλλά και ανθρώπινες στιγμές του Βρετανού θρύλου.

Από τα κλάματα αυτού και της οικογένειάς του στον χαμένο τελικό του Wimbledon το 2012, στην απόλυτη λύτρωση και την “έκρηξη” της επόμενης χρονιάς.

Φυσικά, πλήθος συναθλητών του θέλησε να του ευχηθεί τα καλύτερα, μεταξύ των οποίων και οι μεγάλοι του ανίπαλοι, Νόβακ Τζόκοβιτς, Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ.//ΑΦ



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ