«Η Ίντερ προσφέρει τον Κορέα ως αντάλλαγμα για Γκούντμουντσον»

by admin
1 views

Η κλεψύδρα για την απόκτηση επιθετικού στην “Ένωση” έχει αρχίσει να αδειάζει επικίνδυνα, καθώς πλησιάζουν οι κρίσιμες αναμετρήσεις που θα κρίνουν αν θα υπάρχει ευρωπαϊκό μέλλον για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Μια από τις περιπτώσεις που περιμένει η ΑΕΚ για την αιχμή του δόρατος είναι αυτή του Χοακίν Κορέα. Ο Αργεντίνος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τους “Νερατζούρι”, ωστόσο δεν πρόκειται να τον αφήσουν χωρίς ένα σημαντικό αντίτιμο, ενώ και ο παίκτης δεν φαίνεται και να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα στην προοπτική να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα από την Ιταλία και συγκεκριμένα το “Gazzeta dello sport” ο παίκτης δεν αναμένεται να βρίσκεται στο Μιλάνο τον Σεπτέμβριο, ενώ και η Ίντερ προσπαθεί να κερδίσει ότι μπορεί από τον παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα ένα άλλο μέσο από την Ιταλία αναφέρει πως η ομάδα του Ιντσάγκι σκοπεύει να προσθέσει τον “Τούκου” στα έμψυχα ανταλλάγματα για την απόκτηση του Γκούντμουντσον.

Η Φιορεντίνα ενδιαφέρεται επίσης για τον εξτρέμ της ομάδας από την Γένοβα, και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν από την γείτονα χώρα, έχει πάρει το προβάδισμα για τον εξτρέμ της Τζένοα, με την Ίντερ να σκέφτεται να προσφέρει τον Αργεντίνο επιθετικό που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, στη λίστα με τα ανταλλάγματα προκειμένου να ηγηθεί της μεταγραφικής κούρσας για τον Ισλανδό εξτρέμ.//ΝΚ



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ