Η επιστροφή της Athens Kallithea με νέα εντυπωσιακή φανέλα (video)

by admin
2 views

Η Athens Kallithea έχει καθιερωθεί γρήγορα στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κουλτούρα τα τελευταία δύο χρόνια και τώρα αποκάλυψε την πολυαναμενόμενη φανέλα για τη σεζόν 2024-25, η οποία θα κάνει ντεμπούτο στο γήπεδο αργότερα αυτό το μήνα, καθώς ο σύλλογος επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια.

Και με το χαρακτηριστικό πρωτοποριακό στυλ, η αποκάλυψη της φανέλας συνοδεύτηκε από την κυκλοφορία μιας νοσταλγικής, εμπνευσμένης από τη δεκαετία του 1960, μικρού μήκους ταινίας με τίτλο “Κράτα με κοντά σου”.

Η άνοδος του συλλόγου τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου επιβλέπεται από τον πρόεδρο και δημιουργικό διευθυντή Τεντ Φιλιππάκο, ο οποίος ήταν προηγουμένως το δημιουργικό μυαλό πίσω από την άνοδο της Βενέτσια στη Serie A το 2021. Η νέα εντός έδρας φανέλα ακολουθεί την πιο κλασική και εκλεπτυσμένη ποδοσφαιρική αισθητική των δύο τελευταίων σεζόν, φτάνοντας με παραδοσιακό γιακά και μια μοναδική και κομψή μπλε χρωματική παλέτα και κομψές αποτυπωμένες γραμμές που παρέχουν μια ελαφριά υφή.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ