Χόκεϊ: Ισπανική αντεπίθεση

by admin
2 views

Η Ισπανία κατέπληξε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία τη δεύτερη μέρα του τουρνουά χόκεϊ ανδρών στο στάδιο Yves-du-Manoire. 

Έχοντας χάσει 4-0 από τη Μεγάλη Βρετανία το Σάββατο, κέρδισε 2-0 με τα γκολ του δεύτερου ημιχρόνου των Ζοσέ Μαρία Μπαστέρα και Πέπε Γιουνσίλ.

Θετικό αποτέλεσμα είχαν και οι γυναίκες της Ισπανίας, οι οποίες επικράτησαν με 2-1 της νικήτριας του χάλκινου μεταλλίου του Τόκιο 2020, Μεγάλης Βρετανίας. 

Τα άλλα τρία γυναικεία παιχνίδια ακολούθησαν όλες τις ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία, με νίκες για το Βέλγιο, την Αυστραλία και τη Γερμανία.

Οι άνδρες της Μεγάλης Βρετανίας πέτυχαν την τελευταία ισοπαλία 2-2 εναντίον της Νότιας Αφρικής, ενώ οι άνδρες του Βελγίου σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους σε δύο ημέρες, κερδίζοντας 2-1 εναντίον μιας ομάδας της Νέας Ζηλανδίας που έχει χάσει πλέον και τους δύο αγώνες της μέχρι στιγμής στο Παρίσι 2024.

Παρά την υποστήριξη ενός θορυβώδους γηπεδούχου κοινού, οι άνδρες της Γαλλίας δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης Ολλανδία να καταγράψει μια νίκη με 4-0 μετά την πρόωρη ακύρωση του γκολ της Γαλλίας.

Αποστολή στο Παρίσι: Αποστόλης Τριανταφύλλου

The post Χόκεϊ: Ισπανική αντεπίθεση appeared first on www.ertsports.gr.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ